Lättlagat, snabbt och sååå gott! Dessa glutenfria amerikanska veganpannkakor passar perfekt till en mysig söndagsbrunch.
Pannkakorna är fluffiga, lätta och härligt sötade med agavesirap, kokossocker och äppelmos. 'Nuff Said! Dessa pannkakor ger en perfekt start på helgmorgonen. Bäst av allt (förutom smaken) är att du kan njuta med gott samvete. Pannkakorna är veganska, glutenfria och naturligt sötade.
För att festa till stämningen ytterligare, stek pannkakorna i en pepparkaksform och duka upp hjärtformade, stjärnformade eller varför inte enhörningsformade pannkakor?
Glutenfria Amerikanska Veganpannkakor
Ingredienser:
Räcker till: 10 pannkakor
1 dl potatismjöl
1,5 dl rismjöl
1/2 msk bakpulver
1/2 dl äppelmos
1 msk agavesirap
1 msk kokossocker
1,3 dl sojadryck
Mjölkfritt smör att steka i
Gör så här:
1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Tillsätt äppelmos och agavesirap.
3. Vispa i sojadryck tills det blir en tjock härlig smet.
4. Stek på medelhög temperatur tills pannkakorna fått en fin gyllenbrun färg.
5. Servera med valfria bär och agavesirap.
Bon appétit!
Shop the look:
Skärbräda av akacieträd | Ocean-skålar från Jotex | Rutig kökshandduk