Artikeln innehåller reklamlänkar

GA-DE – Nytt spännande skönhetsmärke i Sverige

GA-DE – Nytt spännande skönhetsmärke i Sverige

GA-DE Cosmetics - Nytt spännande skönhetsmärke i Sverige

Har ni hört talas om Ga-De förut? Det hade inte jag, innan dessa produkter landade i min brevlåda. Ga-De är i alla fall ett lyxbetonat skönhetsmärke som grundades 1985 i Israel. I dag finns det i över 20 länder och hade Sverigepremiär i januari på Eleven.se.

Ga-Des motto är “affordable luxury” och har ett stort utbud av smink-, doft-, nagel- och hudvårdsprodukter. Av det jag har sett på Elevens sida och provat själv verkar det som att man ska satsa på något i puderform i första hand om man är sugen på att testa något från märket. Ga-Des specialitet verkar nämligen vara att skapa superläckra och lyxiga texturer och mönster på puder – oavsett om det är rouge eller ögonskuggor. Hur snygga är inte dessa godingar till exempel? Rouget är typ det finaste jag sett!

Produkterna ligger i mellanklassen. Paletter kostar till exempel mellan ca 200 – 350 kr och ett läppglans som på min bild (fullproppat med glitter + spegel och inbyggd lampa) ligger på ca 185 kr.

Upptäck fler produkter från Ga-De

disclaimer-2-1

 

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

5 reaktioner på ”<strong>GA-DE</strong> – Nytt spännande skönhetsmärke i Sverige”

    1. Visst är det spännande med nya märken 😀 Är själv sugen på att testa fler produkter från Ga-De, speciellt ett rouge! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet