Artikeln innehåller reklamlänkar

4 sätt att återuppliva och framhäva din solbränna

Swedish woman in Panos Emporio bikini wearing pink sunglasses - Förläng din solbränna

Nu när solbrännan har börjat blekna och vi börjar känna oss lika gråa som vädret är det extra uppskattat att få tillbaka lite glow igen! Här är fyra härliga produkter som återupplivar din bränna.

4 sätt att återuppliva och framhäva din solbränna

Flatlay with self tanning and bronzing products + bikini from Hunkemöller

Flatlay with Aco Self Tanning Lotion & Bikini from Hunkemöller

#1 Aco Self Tanning Lotion

Om du vill bygga upp din bränna gradvis och undvika fläckar är en produkt som ACO Self Tanning Lotion perfekt. Den ger inte bara huden en snygg naturligt solbrun färg utan är även väldigt återfuktande. Den absorberas snabbt utan att kladda och har en helt okej doft.
Cocoa Brown 1 Hour Tan

#2 Cocoa Brown 1 Hour Tan

Vill du ha mer färg och det så snabbt som möjligt är det Cocoa Brown 1 Hour Tan du ska använda. Det är en fuktgivande mousse som är lätt att applicera på både kropp och ansikte (du ser exakt var du applicerat och inte). Den kladdar inte, ger en naturlig solkysst färg på bara en timme och håller i upp till 5-7 dagar. Enda minuset med denna tycker jag är doften. Den ska ha en ljuvlig doft av Tahitian Gardenia – men det luktar rätt mycket brun-utan-sol. Om du ska på en fest, BUS:a en dag innan och smörj in dig med en väldoftande lotion efter duschen.

L'Oréal Glam Bronze Cushion De Soleil

#3 L'Oréal Glam Bronze Cushion De Soleil

Om du vill prova något annat än bronzer i puderformat – testa en cushion bronzer! Jag älskar cushion foundations och känner likadant för bronzers i cushionform. Varför? De är så roliga att jobba med, ger huden en fin solkysst look som kan byggas på och är så snälla mot torr hud. Man får nämligen en ”dewy finish” (vad nu det heter på svenska!?) som gör att man direkt ser fräscare ut! Jag kan rekommendera både L'Oréal Glam Bronze Cushion De Soleil och IsaDora Nude Cushion Foundation 30 Bronzer. L'Oréals ger ett lite mer disket, gyllene och glowigt resultat medan IsaDoras ger en mer bronzig och solkysst finish.

Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body

#4 Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder

Sist men inte minst har vi en av mina go-to favoriter när det kommer till skimmer. Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder. Det är ett superduperfint ljusreflekterande puder med glittrande partiklar som ger en naturlig glans och glöd. Pudret bränns i ugn på terakottaplattor i 24 timmar och bakas därefter för hand. Det kostar en slant men är värt varenda krona. Dessutom, hur snygg är inte den fina förpackningen med inbyggd spegel?

Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body

disclaimer

Featured

Svart bikini från Panos Emporio
Mönstrad bikini från Hunkemöller
Solglasögon från Le Specs

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share