Artikeln innehåller reklamlänkar

9 Färgstarka makeupprodukter du bara måste spana in!

Färgstark makeup att satsa på sommaren 2016

Ge din sommarmakeup ett lyft med färg! Här är ett härligt gäng med färgsprakande produkter som kan få vem som helst på glatt humör.

A pop of color

Färgstark makeup att satsa på sommaren 2016

Vill du inte gå all in, är det supersnyggt att bara föra in ett litet ”pop of color” i din vardagsmakeup. Färgstarka naglar eller bara en färgglad eyeliner till mascaran är så snyggt!

Om du vågar, prova den limegröna eyelinern Suva Beauty Hydra Liner Fanny Pack. Den aktiveras med vatten och sitter som berget! Jag använde den faktiskt under en grön ögonskugga och min gröna ögonmakeup satt hela dagen utan att vecka sig (vilket är ett under för mig).

Två mer diskreta färgklickar är det marinblå nagellacket IsaDora Wonder Nail Maritime och den lättanvända blå eyelinern Sephora Fingertip Easy Blue Eyeliner.

loreal-paris-la-palette-glam

L'Oréal Color Riche La Palette Glam Lips Summer Edition | Color Riche La Palette Glam Eyes Summer Editon 2016 

L'Oreal Paris färgsprakande läppalett och ögonskuggspalett för sommaren 2016 är så himla läckra (lanseras denna vecka)! Det krävs lite vatten på penseln för att få ögonskuggorna att poppa men färgskalan är så himla fin.

Färgglad eyeliner

Nyx Vivid Brights

En massa kärlek till Nyx Vivid Brights! Det är färgglada eyeliners med intensiva färger och en tunn pensel så att du enkelt kan dra exakta linjer precis som du vill. Finns i hela nio olika färger. Halleljujah-moment!

Fuchsia-läppar

Pink Lipsticks Summer 2016
Läckra läppstift i fuchsia + Electric Pink kyssar

Jag har totalt kärat ner mig i fuchsia-färger på läpparna i sommar och dessa är tre av mina absoluta favoriter.

Först ut har vi Maybelline Vivid Matte Liquid Electric Pink som är ett högpigmenterat läppstift med en sammetslen matt finish som bara glider på läpparna och ger dem en krämig och mjuk känsla efter applicering.

Letar du efter ett färgglatt rosa stift att applicera on the go är det IsaDora Twist-up Gloss Stick Tropical Fuchsia du ska satsa på. Det är som läppstift och gloss i ett som samtidigt vårdar läpparna med en stor dos frukt. Med sin byggbara färg och krämiga konsistens är det ett superlätt stift att dra på snabbt och snyggt.

Om du letar efter en läppfärg som varar i flera timmar är det vattenfasta Nyx Full Throttle Lipstick du ska lägga vantarna på. Som ni kanske vet har jag varit tokig i dessa läppstift sedan i våras och är fortfarande helt stormförtjust i dem. Speciellt i denna nyans som heter Lethal Kiss.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share