Artikeln innehåller reklamlänkar

Färgglada vår- och sommarnyheter från IsaDora 2015

IsaDora Colors in Action 2015

Det märks att sommaren börjar närma sig när sminkmärkena lanserar härliga färgsprakande kollektioner. Efter en vår i nude- och pastelltoner satsar även IsaDora på färg. I dag tänkte jag att vi skulle ta en närmare titt på några av IsaDoras färgstarka vår- och sommarnyheterna 🙂

IsaDora Eye Shadow Quartet

Eye Shadow Quartet Pink Dream & Dragon Fly

Isadora har uppdaterat deras Eye Shadow Quartets med en ny formula, ny teknologi och ny design. Den nya formulan ger en mer intensiv färg som sitter extra länge och är även lättare att tona och skugga. Den uppdaterade ögonskuggsfamiljen får även tillskott av två nya färgrika familjemedlemmar: Pink Dream och Dragon Fly. Fina kombinationer va? Jag gillar båda!

IsaDora Colors in Action Summer Nails 2015

IsaDora Colors in Action Summer Lips & Nails

Summer Lips & Nails är en kollektion med olika statementfärger. I serien ingår produkter från IsaDoras nuvarande sortiment samt ett par färgrika tillskott i form av ett nytt Perfect Moisture Lipstick i färgen 172 Pink Kiss (LOVE IT!), samt nio helt nya färger av nagellacken Wonder Nail. På bilden ovan syns Happy in Red,  Pink Pulse & Aquamarine.

Den söta neonfärgade necessären fås vid köp av två produkter ur Colors in Action Summer Lips & Nails.

IsaDora Twist-up Matt Lips

Twist-up Matt Lips – Vårfärger 2015

Jag är helt galen i de nya matta läppkritorna från IsaDora. Det är en av mina vårfavoriter från märket och jag har alltid en krita i handväskan. Twist-up Matt Lips har en väldigt krämig känsla som inte torkar ut läpparna. Färgerna sitter länge och ger en snygg sammetslen matt finish. På bilden syns Super Pink, Orange Pop och Raving Red.

Vad tycker du om denna färgpalett? Något som lockar? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share