DIY: Söta naglar till alla hjärtans dag – på max 10 minuter!

DIY: Söta naglar till alla hjärtans dag – på max 10 minuter!

Söta naglar till Alla hjärtans dag Söta naglar till Alla hjärtans dag

Vill du piffa till dina naglar lite extra på lördag? Då är mitt bästa tips att haffa tag i ett rött och ett vitt nagellack. Lacka naglarna i en av färgerna och pimpa sedan en nagel med hjälp av en tunn pensel. Gör ett gulligt XOXO-mönster eller varför inte ett stort hjärta? Det bästa? Rött + vitt = rosa. Du kan enkelt variera dig och lägga till en extra touch i din nail art. Utan att för den delen lägga ner mer tid (eller pengar).

Jag har använt mig av Faby Nail Lacquer i nyansen “Faby's red” samt L'Oréal Color Riche Nails i nyansen “Snow in Megeve“. Topplacket skippade jag helt. Två lager av Faby Nail Lacquer glänser som bara den. ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

11 reaktioner på ”DIY: Söta naglar till alla hjärtans dag – på max 10 minuter!”

  1. Supersnygga naglar! Ska ju jobba alla hjärtans dag i morgon så mina naglar kommer tyvärr inte vara lika snygga.

    Har en annan fråga till dig. Ska du anmäla dig till Color Me Rad i år? Vet att du sprang ett färgglatt lopp förra året. Jag har anmält mig i alla fall så nu får alla stockholmare se upp:)

  2. Supersnygga naglar! Ska ju jobba alla hjärtans dag i morgon så mina naglar kommer tyvärr inte vara lika snygga.

    Har en annan fråga till dig. Ska du anmäla dig till Color Me Rad i år? Vet att du sprang ett färgglatt lopp förra året. Jag har anmält mig i alla fall så nu får alla stockholmare se upp:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet