Artikeln innehåller reklamlänkar

DIY: De 7 bästa sista minuten-tipsen inför Alla hjärtans dag

DIY-tips till Alla hjärtans dag

Jag älskar Alla hjärtans dag men kan inte påstå att jag brukar pynta eller dekorera hemmet på något speciellt sätt. Men smarta sista minuten-tips är minst sagt uppskattade! 😀

DIY: 7 Sista minuten-tips inför Alla hjärtans dag

DIY: Tomathjärtan

1. Tomathjärtan

Ett enkelt dukningtips till är att göra söta tomathjärtan, precis som Frida Ramstedt på Trendenser. Skär bort en tredjedel av en plommontomat i ena änden och matcha biten med en annan. Trä igenom en tandpetare som du pimpat med en pappersvinge. Ta da! Så sött! Källa: Trendenser.se.

Sista minuten-tipsen inför Alla hjärtans dag: Söt alla hjärtans dag-gåva med kortlek

2. Romantisk gåva av en kortlek

Lite tidskrävande, men du har troligtvis en kortlek liggandes hemma. Samt 52 anledningar till varför du älskar din partner. Källa: Visualheart.com.

DIY: Alla hjärtans dag-frisyr och kort

3. The heart bun

Love is in the hair! Istället för en hästsvans eller munk, sätt upp håret med lite extra kärlek. Källa: The Beauty Department.

4. Pappersflygplanskort till Alla hjärtans dag

Låt din kärlekshälsning komma flygandes med detta kort. Det finns en gratis mall att ladda ner på NoBiggie.net.

valentines-day-jar

5. Godisburk med hjärta

Dekorera en glasburk med sprayfärg och lämna formen av ett hjärta att se igenom. Fyll med godis eller hemmagjorda kakor. Etiketter och hjärtform finns att ladda ner gratis på The36thavenue.com.

Alla hjärtans dag-kort

6. Alla hjärtans dag-kort med garnhjärta

Nostalgi-vibbar! Har du papper, nål och garn hemma kan du snabbt och enkelt fixa ihop ett så här barnsligt fint kort. Källa: Alligatortoe.com.

Marshmallow pops

7. Marsmallow Pops

Yummie! Detta lördagsgodis tar under 20 minuter att fixa. Allt du behöver är marshmallows, vit choklad, papperssugrör/pinnar och valfri garnering. Källa: Mommygaga.com.

Har du fler tips att dela med dig av? 🙂

2 Shares
Pin
Share
Tweet
Share