Artikeln innehåller reklamlänkar

10 bästa TV-serierna 2016 » Dessa vill du inte missa!

Bästa tv-serierna 2016 / iPad Pro with Stranger Things on Netflix in bed with popcorn

Bitande spänning, norsk skam eller kanske maxad actionhumor? Här är de bästa tv-serierna 2016! I alla fall om Simon och jag får välja.

Både Simon och jag älskar tv-serier och kollar i stort sett varje dag på minst ett avsnitt av något. Om vi bortser från grymma serier som Game of Thrones, Gotham, Teen Wolf och Orange is The New Black har vi sammanställt en lista med nyare serier som du kanske inte har hunnit se än.

Kriterier för listan:

  • Tv-serien ska ha kommit ut 2015 eller 2016
  • En säsong ska ha haft premiär under 2016

10 Bästa tv-serierna 2016

10. Shooter

Antal säsonger: 1
Betyg på IMDB: 7,8

Denna serie träffar mitt i prick! Shooter är baserad på filmen med samma namn med Mark Wahlberg i huvudrollen. Om du gillar fullmatad action, drama och spänning kommer du definitivt sitta fastklistrad vid denna serie.

9. Skam

Säsonger: 3
Betyg på IMDB: 9

Har du inte redan sett Skam, fy skam! Du borde definitivt ge serien en chans om du gillar ungdomsdrama. Skam har fått meg til å snakke norsk och drömma om att resa till Oslo.

8. Dirk Gently’s Holistic Detectives Agency

Säsonger: 1
Betyg på IMDB: 8

Bissar, rolig, annorlunda och ett stort WHAT THE FUCK IS GOING ON? Vi började kolla på denna serie för att se Frodo (Elijah Wood) i en annan värld. Och OH MY GOD! Jag tror aldrig jag har sett en serie med så fullspäckade avsnitt. Ibland sitter man helt fastklistrad och ibland undrar man vad filmskaparna rökte.

7. Harley and the Davidsons

Antal säsonger: 1
Betyg på IMDB: 8,3

Denna miniserie med tre avsnitt är baserad på den sanna historien om Harley-Davidson. Den är extremt fascinerande och perfekt att se när du vill koppla av med något intressant och samtidigt lära dig något. Serien passar verkligen alla – även om du inte är ett fan av motorcyklar.

6. Better Call Saul

Antal säsonger: 3
Betyg på IMDB: 8,7

Spinoff-serien till en av världens bästa serier, Breaking Bad, kan nästan mäta sig med inspirationskällan. Otroligt spännande, fantastiskt skådespeleri och makalöst rolig!

5. Lethal Weapon

Säsonger: 2
Betyg på IMDB: 7,9

Här är serie-versionen av Dödligt Vapen-filmerna! Jag var helt tokig i duon Mel Gibson och Danny Glover när jag var liten. Denna nytolkning med karaktärerna Riggs och Murtaugh i spetsen bjuder på riktig actionfylld och rolig underhållning.

4. Daredevil

Antal säsonger: 2
Betyg på IMDB: 8,8

Jag är egentligen en DC Comics-brud, med denna Marvelserie hör fasen till en av de bästa superhjälteserierna som gjorts! Just nu gillar jag faktiskt Daredevil mer än både Arrow och Flash.

3. Narcos

https://www.youtube.com/watch?v=U7elNhHwgBU

Antal säsonger: 2
Betyg på IMDB: 8,9

Handlingen i Narcos talar för sig själv – den här serien bygger på den verkliga historien om den colombianske kokainkungen Pablo Escobar och hur han byggde upp ett av världens största knarkimperium.

2. Lucifer

Antal säsonger: 2
IMDB-Betyg: 8,3

Vad gör Lucifer när han tröttnat på att vara helvetets väktare? Han flyttar till Los Angeles för att öppna en nattklubb. Denna serie har allt vi önskar och är så underhållande! Vem kunde ana att Lucifer kan vara så charmig, karismatisk och djävulskt snygg – allt med en brittisk charm?

1. Stranger Things

https://www.youtube.com/watch?v=XWxyRG_tckY

Antal säsonger: 1
Betyg på IMDB: 9

När Stranger Things kom ut på Netflix i somras skulle Simon och jag se ett avsnitt till middagen. Det slutade med att vi var uppe hela natten och såg allt! Serien är både skrämmande, mysigt nostalgisk, spännande och beroendeframkallande. Skådespeleriet är i toppklass och serien klassas nästan i en genre för sig själv. Vi tycker att precis ALLA borde ge ett avsnitt en chans.

Runner-up för årets bästa serier:

  • Westworld
  • Preacher
  • The Magicians
  • Supergirl
  • Luke Cage

Bästa tv-serierna 2016 / The best TV shows of 2016 - Cosy Netflix Photo

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share