Artikeln innehåller reklamlänkar

4 snabba tips till din Nyårsmakeup

New Years Eve Makeup

Ring in det nya året med en makeup som håller (året ut) och med festliga produkter som gör att du känner dig extra fin. Här är fyra snabba sminktips från mig till dig ???

1. Lösögonfransar

För min egen del är lösögonfransar ett måste på nyår. Utan det skulle mitt firande inte vara fulländat. Blicken säger allt och fransar hjälper minsann till att ge mig en mer intensiv sådan. Jag älskar Kiss nya Blooming eyelashes som blandar sig perfekt med ens egna fransar och ger ett snyggt naturligt resultat. Vill du däremot ha ännu mer effekt tycker jag att Eylure eller Sweed lashes tar fransarna till nästa nivå. Om du väljer att använda lösögonfransar – glöm inte att ta med franslim och en liten pensel i handväskan utifall du skulle behöva bättra på limmet.

 

2. Matchande läppar och naglar

Att matcha ditt läppstift med din manikyr tycker jag alltid är så klassiskt elegant och snyggt. Om du vill uppdatera ditt läpp- och nagelgame kan du göra som till exempel Linda Hallberg och fixa glittrande nyårsläppar till glänsande naglar (hur snyggt!?). Själv har jag kört på lila/vinrött med IsaDoras läppenna i Rum raisin och det holografiska nagellacket Wine divine.

New Years Eve Makeup

3. Våga gå loss

På nyårsafton är det din chans att gå loss och våga testa allt du vill. Sotade ögon och mörka läppar, glitter och extra allt. Eller varför inte använda din eyeliner utanför ramarna? Jag gjort en fejktatuering på fingret med Bareminerals vattenresistenta Lash domination ink eyeliner. Den sitter som berget och har en tunn filterapplikator som är lätt att måla med.

4. Primer och fixeringsspray

Se till att din makeup håller till efter småtimmarna. Satsa på en bra ansiktsprimer, ögonprimer samt fixeringspray. Har du inte fixeringspray hemma kan du även spraya lätt och försiktigt med en vanlig (flexibel) hårspray över din makeup så håller den extra länge.

Vilka är dina makeup-måsten eller sminktricks till nyår? Dela gärna med dig i en kommentar!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share