Artikeln innehåller reklamlänkar

BareMinerals: 5 fantastiska makeupprodukter du borde testa!

Makeup products from BareMineralsÄlskade BareMinerals! Här är fem av mina personliga favoriter och produkter jag varmt kan rekommendera dig att testa om du har lite extra att lägga på kvalitet i din makeuprutin. 

BareMinerals makeupprodukter är baserade på 100% rena mineraler och är ofta fyllda med hudvårdande fördelar. Inget är testat på djur och allt passar alla hudtyper – även känslig och oren hud.

Dessa fem favoriter har det lilla extra och är värd mer än varenda krona.

5 fantastiska produkter att testa från BareMinerals:

Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer 

Hur spännande produkt är inte detta? Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer är en flytande ultralätt bronzer och ett serum i samma flaska. Bronzern är hudvårdande och berikad med skyddande antioxidanter och en mix av optiska mineraler för att skapa en mjuk lyster. Den fungerar super att använda både som bronzer och till contouring – eller mixat med en flytande foundation för en snygg solkysst glöd i hela ansiktet.

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

Hudvård och makeup i ett! Detta är en helt suverän kombination av de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcréme och en BB/CC-créme. Den multifunktionella gel-krämen är väldigt fuktgivande, har högt solskydd (SPF 30) och ger en lätt till medel täckning samt naturlig lyster. Om det är en produkt jag skulle utnämna till vardagshjälte så är det denna. Inte nog med att den känns så härlig och naturlig på huden – den gör även att min hud känns mycket mer återfuktad och smidig!

Shade & Diffuse Eye Brush

BareMinerals har många himla bra makeupborstar och penslar. En av mina senaste favoriter är denna nyhet. En paddelformad borste med två typer av syntetiska hårfiber och en kombination av korta, täta strån för att bygga upp färgintensitetet och längre strån för att blanda och tona färger. Denna gör det ännu roligare att applicera ögonmakeup och gör att det inte råder någon tvekan om att det är skillnad på pensel och pensel. Den fungerar även super för att applicera ögonprimer, concealer och higlighter!

Bare Minerals Lash Domination Ink Liner

Lash Domination Ink Liner

En CRAZY GOOD eyeliner som ger en intensiv svart färg (har bland annat använt den i denna makeup). Den tunna spetsiga filtapplikatorn gör det möjligt att lägga både en supertunn och bred markerad linje samt säkerställer att pigmentet fördelas jämnt. Eyelinern har longlasting-effekt, är vattenresistent och innehåller quinoaproteinkomplex som ger dina fransrötter näring.

BareMinerals Lash Domination Mascara

Lash Domination Volumizing Mascara

Detta är en av få mascaror som håller mina korta fransar böjda hela dagen! Jag älskade denna mascara när jag testade den 2013 och den nya uppdaterade formulan gör den, om möjligt, ännu bättre. Mascaran har hela 10-i-1-egenskaper och håller precis allt den lovar. Den ger volym, längd, fyllighet, separation, lyft, sitter hela dagen, kladdar inte, klumpar sig inte och flagar inte och är dessutom berikad med mineraler som stärker fransarna och ger dem näring.

 

 

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share