Artikeln innehåller reklamlänkar

Baby Lips Electro, Baby Skin & Dr. Rescue – Gör plats för BABY SPACE!

Baby Space: Baby Lips Electro, Baby Skin & Dr. Rescue

Är du också ett fan av Baby Lips? Happy News! Maybelline har utökat sitt sortiment i Sverige med Baby Lips Electro, Baby Skin-primers och nagelprodukter från Dr. Rescue. Tillsammans är produkterna Baby Space!

Maybelline Baby Skin Instant Fatigue Blur & Instant Pore Eraser

Baby Skin Instant Pore Eraser & Instant Fatigue Blur

Baby Skin är primers som ska jämna ut din hudton och verka återfuktande. De släpps i en neutral version (Instant Pore Eraser) samt i två färgkorrigerande versioner, en varm och en kall färg (Instant Fatigue Blur Apricot och Cool Rose).

Produkterna har en superhärlig konsistens som lätt smälter in i huden. Men det är verkligen betoning på ”lightweight”. Den håller sminket på plats längre och gör det lättare att lägga en jämn foundation, men huden blir bara pyttelite mer slät. Så är du ute efter att dölja porer skulle jag rekommendera en annan primer. Rek. pris 99 SEK.

Maybelline Baby Lips Electro

Baby Lips Electro Berry Bomb, Oh! Orange, Pink Shock & Strike a Rose. 

Baby Lips Electro

Hur härliga är inte dessa läppbalsam på en skala? Baby Lips Electro består av 5 härliga neonfärger – 4 ordinarie (som du ser på bilden ovan) samt en limited edition i gul. De doftar supergott, återfuktar bra och ger en hint av färg. En massa kärlek till dem allihopa! Rek. pris 39 SEK.

Maybelline New York Dr. Rescue CC Nails Base Coat, All in One & Top Coat

Dr. Rescue Nagelvård

En annan rolig nyhet i Baby Space-serien är nagelvård från Dr. Rescue. Serien består av fyra stycken nagelprodukter:

CC Nails: Ett baslack som innehåller optiska vitmedel som neutraliserar och döljer gulhet på nageln. Använd ensamt eller under mörkt nagellack för att undvika fläckar.
All in One: Ett baslack och topplack i kombination med vårdande ingredienser.
Color Protect: Ett topplack som ger nagelns yta glossig finish och förlänger hållbarheten. Ger även  naglarna en fyllig, gelliknande yta.

SOS Nail Balm: Djupt närande nagelbalsam som är berikat med jojoba-olja och sheasmör. Jag som är ett stort fan av nageloljor jublar över denna nyhet! SOS Nail Balm är ju ännu mer perfekt att använda on-the-go både på naglar och nagelband.

Rek. pris för Dr. Rescues nagelvårdsprodukter är 49 SEK/st.

Baby Space: Baby Lips Electro, Baby Skin & Dr. Rescue

Vad tycker du om Baby Space? Har du hunnit testa någon av produkterna? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share