Artikeln innehåller reklamlänkar

Årets bloggläsare 2013

ragdisontheplanet

Under 2013 kommenterade hon min blogg drygt 300 gånger. Hennes söta kommentarer ger guldkant på blogginläggen och gör mig alltid glad. Möt bloggläsaren som varit flitigast i kommentarsfältet och förtjänar all extra uppmärksamhet! Ett stort grattis säger vi till Raghda som nu får titeln årets bloggläsare 2013!

Först och främst, tusen tack för alla dina kommentarer Raghda! Hur känns det att bli årets bloggläsare?
– Åh, tack så mycket! Jag är jätteglad att du uppskattar mina kommentarer. Det känns fantastiskt och jag är glad över att du valde mig, tack! Att kommentera dina inlägg är det roligaste, du förtjänar att få höra ärliga ord. Du är awesome 😀

Hur vill du presentera dig för mina läsare?
– Hej Adaras läsare! Jag är en tjej på 19 år som går sista året på gymnasiet i Falköping med inriktning på samhälle/media. Vem är jag? Jag är en väldigt knasig person som är svår att förstå sig på. Jag är en person som tänker utanför ramarna och skiter fullständigt i normerna som vill att jag ska vara på ett sätt. Kameran är en del av mig och jag fotar mycket. Det är min stora passion i livet. Jag har även ett stort intresse för nyheter och samhällsproblem- Så att vara ärlig och säga som det är med hjälp av mina åsikter och tankar är väldigt viktigt för mig. Min dröm har alltid varit att bil journalist, fotograf eller kanske jobba med något inom reklam. Men det viktigaste för mig är att göra skillnad och att låta andra veta att man kan förändra saker till det bättre. Medkänsla är viktigt, så sprid kärlek och respekt istället för hat!

ragdisontheplanet-raghda

Vad handlar din blogg om?
– I min blogg hittar du mest inlägg om foto. Du hittar även åsikter, tankar och drömmar – liksom lite allt möjligt!

Vad får dig att fastna för en blogg?
– En bra blogg är som din! Det är en blogg som har variation och som man får lära känna personen som skriver. Många bloggar handlar bara om ”Det här har jag gjort i dag .. sen rabblar man upp saker som är så ointressanta” och det är det tråkigaste och torraste man kan blogga om. Om man istället skriver ”jag har varit där och gjort det här”, med en bra text och bilder så är det jätteskoj att läsa. Det som får mig att fastna för en blogg är mest bilderna, men också för en bloggare som är sig själv och skriver vad den har varit med om.

Vilka andra bloggar läser du?
– Jag läser väldigt många bloggar. Det är bloggar som din och mest fotobloggar.

kommentarer-raghda

På Adaras.se, vad gillar du mest att läsa om?
– Jag gillar att läsa nästan allt i din blogg.  Tips, humor och långa texter är alltid intressanta, till exempel ”Från Firephant till en kväll som brandman” – sådana inlägg är alltid roliga att läsa. Jag har framförallt fastnat för din blogg eftersom du har bra kvalitet på dina bilder. De är jättefina, liksom din design, teckensnitten och variationen du har i bloggen. Jag gillar inte mode och skönhet så mycket men det finns massor av annat som du erbjuder dina läsare och det är därför jag har fastnat för den, eftersom den passar alla.

… Och vad vill du se mer av?
– Jag tycker att din blogg har allt, men det skulle vara jättebra om du skrev mer om dina åsikter om seriösa samhällsproblem eller dina tankar. Visst, du gör det i vissa inlägg men om du gör det mer så får man lära känna dig på riktigt. Jag vill bara tillägga att jag känner att jag känner dig personligen genom dina svar på mina kommentarer. Det känns som att du är nära dina läsare och att du verkligen bryr dig lika mycket om oss som vi bryr oss om dig. Det är väldigt fint av dig. Du är väldigt äkta jämfört med många andra bloggare. Men du skulle också kunna skriva mer om vad du läst på din journalistikutbildning, det är särskilt intressant då jag vill bli journalist.

Slutligen, vilka är dina bästa tips till bloggare som vill få fler trogna följare?
– Man måste visa vem man är! Det är intressant. Man måste också ha mycket bilder eftersom alla inte gillar att läsa. Men om man har bilder i ett långt inlägg så funkar det galant. Man ska sprida nätkärlek istället för näthat. Ida, du är en kärleksspridare! 😀

border

Tusen tack igen för dina fina ord Raghda. Som ett litet extra tack kommer du även få något roligt på posten från mig 🙂 Sedan vill jag också passa på att tacka alla ni andra som kommenterar min blogg. Ni inspirerar, motiverar och peppar mig alltid! Tack bästa läsare!

Psst! Glöm inte att spana in Raghdas blogg här: Ragdisontheplanet.blogg.se

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share