Artikeln innehåller reklamlänkar

Är du Årets Glasögonbärare 2016?

Årets glasögonbärareInlägget presenteras i samarbete med Specsavers

Nu startar Specsavers tävling Årets Glasögonbärare. Använder du bågar för att lyfta en outfit och för att förmedla din stil och personlighet? Då är detta tävlingen för dig!

Det spelar ingen roll om du är klassisk, sportig, retro eller glammig – oavsett stil letar optikkedjan efter personer som bär sina glasögon med stolthet och integritet. Kanske är det du?

Specsavers - Årets glasögonbärare 2016

Vinn en resa till Tanzania som ambassadör

Första pris är en resa till Tanzania som ambassadör för Specsavers välgörenhetsprojekt Ge Syn. Där får vinnaren tillsammans med Specsavers optiker och bloggaren Lotta Gray, ”Vimmelmamman”, göra syntester och dela ut glasögon till barn och vuxna och ge dem möjlighet att se, läsa, studera och försörja sig själva och sin familj. Lotta är själv en tidigare vinnare av tävlingen och innehavare av titeln Årets Glasögonbärare 2013.

Vinnaren får dessutom en styling och medverkar i ett modejobb i Amelia tillsammans med andra- och tredjeplatstagaren. Samtliga vinnare och semifinalister får också glasögon från Bruuns Bazaar.

Så enkelt är du med och tävlar
Ladda upp en bild på dig själv i dina glasögon på specsavers.se/tavla.

Mer info:

  • Sista anmälningsdag är 3 september.
  • 21 semifinalisterna presenteras den 12 september och är de deltagare som fått flest röster av allmänheten.
  • Av dessa röstas sedan tre finalister fram av svenska folket och juryn i Årets Glasögonbärare 2016. Vinnaren presenteras den 6 oktober.

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share