Artikeln innehåller reklamlänkar

Most wanted: Anastasia Beverly Hills

Most wanted: Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills

Jag är sannerligen inte den enda som länge suktat efter att testa produkter från Anastasia Beverly Hills. Jag har haft särskilt mycket ha-begär efter den überhypade kontur-paletten, Contour Kit, som sålt slut världen över flera gånger om samt den hyllade brynfärgen Dipbrow Pomade som är vattenfast, kladdfri och verkar vara Guds gåva till ögonbrynen.

Har du provat någon produkt från Anastasias ännu? Om inte kan jag tipsa på att Eleven just nu har 20% rabatt på allt från Anastasia Beverly Hills (gäller fram till 30 maj 2015). Med andra ord, ett perfekt tillfälle att lägga beslag på sina most wanted-produkter 🙂

Upptäck Anastasia Beverly Hills

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

14 reaktioner på ”Most wanted: Anastasia Beverly Hills”

  1. Har både brynskuggor, pomade och contourkit i puderform från dem. Brynprodukterna är rena drömprodukterna. Riktigt bra allting, bråttas hela tiden med om jag ska använda skugga eller pomade för att båda är så snygga och bra haha. Contourkitet är bra men skulle inte säga att det sticker ut och är så mycket bättre än andra, men absolut bra iaf. Längtar dock tills deras contourkit i krämform kommer till Sverige. Det tror jag är ännu bättre och lät sitta kvar och hålla längre!

    1. ÅÅh lyllos!! Låter som att det är brynprodukterna jag borde satsa på först då 🙂 Det längtar jag också till! Den verkar amazing <3

  2. Har både brynskuggor, pomade och contourkit i puderform från dem. Brynprodukterna är rena drömprodukterna. Riktigt bra allting, bråttas hela tiden med om jag ska använda skugga eller pomade för att båda är så snygga och bra haha. Contourkitet är bra men skulle inte säga att det sticker ut och är så mycket bättre än andra, men absolut bra iaf. Längtar dock tills deras contourkit i krämform kommer till Sverige. Det tror jag är ännu bättre och lät sitta kvar och hålla längre!

  3. Jag har dip browen i två olika nyanser men har inte riktigt lärt mej att få till snygga bryn med den än…..men får väll öva mer. Men pomadan sitter verkligen jätte bra hela dagen

  4. Jag har dip browen i två olika nyanser men har inte riktigt lärt mej att få till snygga bryn med den än…..men får väll öva mer. Men pomadan sitter verkligen jätte bra hela dagen

  5. Alltså, jag är besatt av min Dip Pomade! Fick en i januari i present. Kommer aldrig kunna vara utan den! Testat allt på mina ljusa, glesa bryn. Skuggor går inte. Inte ens Anastasias brynpenna funkar. Men Dip Pomade. Wow! Så himla enkelt! Glider på som smör och sitter verkligen hela dagen! Och natten.. 😉 Även här på fuktiga spanska sydkusten. Kommer ALDRIG vara utan denna! =)

  6. Alltså, jag är besatt av min Dip Pomade! Fick en i januari i present. Kommer aldrig kunna vara utan den! Testat allt på mina ljusa, glesa bryn. Skuggor går inte. Inte ens Anastasias brynpenna funkar. Men Dip Pomade. Wow! Så himla enkelt! Glider på som smör och sitter verkligen hela dagen! Och natten.. 😉 Även här på fuktiga spanska sydkusten. Kommer ALDRIG vara utan denna! =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet