Adventskalendrar 2016 - Lakrids by Johan Bülow Advent Calendardisclaimer

Skäm bort någon du tycker om, eller unna dig själv en julklapp i förtid. Det är inte försent att haffa en lyxig adventskalender! Här är nio alternativ i olika prisklasser som sätter guldkant på dagarna fram till jul.

Tips: 9 adventskalendrar 2016

1The Body Shops Adventskalendrar

Om det är någon som kan skapa lyxiga adventskalendrar så är det The Body Shop. Kalendrarna kommer i tre varianter: Standard, Deluxe och Ultimate och är garanterat oh-så-uppskattade. OBS! Om du ska beställa online är det sista chansen i dag. Se vad som fanns i en tidigare Ultimate-kalender här.

The Body Shops Adventskalender, 800 kr – 1 200 kr

2Benefit Girl O’Clock Rock Set Advent Calendar

Varje gång du öppnar denna sockersöta adventskalender spelas en rockig melodi från 60-talet. I kalendern gömmer sig 12 av Benfits absoluta bästsäljare i miniformat. Du kan bland annat se fram emot primern The POREfessional, mascaran They’re Real samt den hypade bronzern Hoola

→ Benefit Girl O’Clock Set Advent calendar, 495 kr hos Sephora

3Julekalender Lakrids by Johan Bülow

Den ultimata drömmen för alla lakritsälskare. Eller, du behöver inte ens vara ett fan av sötlakrits, Lakrids by Johan Bülow låter dig upptäcka och älska en helt ny smakvärld med utsökta gourmetlakrits- och chokladupplevelser. Bakom varje lucka väntar en överraskande smakkombination.

Julkalender från Lakrids by Johan Bülow, 369 kr

4Decleors Adventskalender 2016

Från utsidan till insidan. Denna adventskalender osar lyx med sina fina presenter för alla hudtyper.

→ Decléors Adventskalender 2016, 949 kr (värde 2055 kr)

5Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2016

Med denna kalender har du ingen anledning att bara lacka naglarna i samma nyans. Ciatés adventskalender innehåller 18 söta mini-lack och 1 fullsize, varav 4 stycken är nya och exklusiva nyanser. Det finns även en mini-behandling, en sneek peak på deras ”superhjälte” samt 2 magiska glitter.

Mini Mani Month Advent Calendar, 875 kr (värde 1 750 kr)

6L’Occitanes Adventskalender 2016

24 härliga skönhetsöverraskningar från topp till tå? Yes please, L’Occitane!

L’Occitanes Adventskalender, 499 kr (värde 900 kr)

7Babor Adventskalender

En adventskalender fylld med Babors magiska Ampoule ConcentratesFP. Det är ampuller med ett högkoncentrat av aktiva ingredienser som ger huden en ultimat kurbehandling. Perfekt för att ge huden en extra boost i vinter!

Babor Adventskalender, 899 kr (värde 1826 kr)  

8Bomb Cosmetics The Bomb Adventskalender

I denna knalliga kalender gömmer sig en blandning av Bomb Cosmetics favorittvålar och badbomber. Tvålarna ser farligt goda ut så kom ihåg: se och röra men inte äta!

Bomb Cosmetics The Bomb Adventskalender, 499 kr

9mymuesli2go Advent calendar

Istället för en chokladkalender kan du också skämma bort dig själv eller någon du tycker om med 24 smidiga muesli2go-förpackningar i 15 olika smaker. Perfekt för stressiga decemberdagar.

muesli2Go Advent Calendar, 699 kr

Benefit Girl O'Clock Rock Set Advent Calendar
Benefits rockigt söta julkalender spelar 60-talsmusik varje gång du öppnar den.