Artikeln innehåller reklamlänkar

8 festliga DIY-tips till Nyår

Enkla DIY-tips till Nyår

Ring in det nya året med stil! Här är åtta enkla sista minuten-tips som hjälper dig att preppa för årets sista fest.

Efter julfirandet är det lätt att känna sig utmattad. Men det behövs inte mycket för att komma in i nyårsstämningen eller ordna en lyckad nyårsfest. Här är väldigt enkla idéer om hur du kan liva upp ditt hem inför det nya året.

8 festliga DIY-tips till Nyår

Pysseltips för nyårsaftonBildkällor: pizzazzerie.com / blog.westelm.com

1. Dekorativa drinkpinnar

Gör egna drinkpinnar med hjälp av till exempel grillpinnar och små papperslappar som du klipper ut i önskad form. Skriv ett peppande ord eller varför inte gästernas namn på lapparna? Då blir det enkelt att hålla koll på sin egen drink.

2. Glittrande dekoration

En snygg 2015-dekoration fixar du enkelt med kartong och lite julpynt. Börja med att klippa ut kartongsiffrorna och linda sedan julglitter runt siffrorna. Ställ siffrorna lutad mot en vägg eller häng upp dem över bordet.

Pysseltips för nyårsafton
Bildkällor: honeyandfitz.com / wipkits.blogspot.se

3. Ballonger som bakgrund

En väldigt enkel dekorativ idé är att hänga upp ballonger som bakgrund. Perfekt fotovägg!

4. Visa upp bilder från det gångna året

Om du kan få tag på heliumballonger är en kul idé att hänga upp foton från året som gått. Bonus: Rolig konversationsstartare.

DIY - nyår
Bildkällor: campmakery.com / ohsobeautifulpaper.com

5. Glittrande champagneflaskor

Billig champagne eller helt enkelt bara en ful flaska? Piffa till flaskorna med hjälp av lim och löst glitter. Det blir ett minne från 2014 som du kan hålla fast vid under nästa år som en fin inredningsdetalj i hemmet.

6. Bordsgåva till gästerna

Överraska gästerna med en liten bordsgåva. Fyll en liten påse med kolor eller skriv en personlig hälsning till varje gäst. Eller gör som på bilden ovan – fyll en påse med en sked svartögda bönor. Det sägs bringa tur inför det nya året. En fin gest som säkert uppskattas!

Pysseltips till nyår

Bildkällor: filucahouse.blogspot.se / desdemyventana.es

7. Nyårsdukning

Det behövs inte mycket för att duka extra fint. Ett enkelt knep är att använda julpyntet som detaljer vid nyårsdukningen. Julkulor kan till exempel användas till bordsplaceringen eller som dekoration på bordet. Våga blanda silver med guld eller satsa på en basfärg. Turkost, rosa, blått – you name it! Att duka med klockor av olika slag är också en rolig detalj på nyårsmiddagen.

8. Sista minuten-dessert

Snabbaste desserten? Servera glass i ett glas med ett tänt tomtebloss.

8 Shares
Pin
Share
Tweet
Share