Artikeln innehåller reklamlänkar

4 skönhetsfavoriter med kokosdoft

OGX Coconut Milk Shampoo & Conditioner, Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil & Panos Emporio Cocosun

Jag älskar kokosdoft! Det är en så ljuvlig, frisk och fräsch doft som alltid får mig att tänka på sommaren. Det är också en given doft bland mina skönhetsfavoriter året om. Jag har alltid några kokosdoftande produkter nära till hands. ♥

4 skönhetsfavoriter med kokosdoft:

Skönhetsfavoriter med kokosdoft: OGX Coconut Milk Shampoo & Conditioner, Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil & Panos Emporio Cocosun

1. OGX Coconut Milk Shampoo & Conditioner

Mitt nya favoritshampoo och balsam doftar självklart kokos! Produkterna kommer från OGX, ett märke som gjort stor succé i USA och som nu lanserats i Sverige. Jag har endast provat detta Coconut Milk Shampoo och balsam men är helt kär. De är helt amazing! Båda innehåller näringsrik kokosmjöl som gör håret mjukt och glänsande. Något som jag också vill ge en stor tumme upp för är de miljövänliga förpackningarna som rymmer hela 385 ml.

2. Panos Emporio Coco Sun Shimmering Lotion

Panos Emporios Coco Sun-serie doftar helt fantastiskt! Jag har provat både EdT och deo från serien. Min senaste favorit är denna fantastiska kroppslotion med ett guldaktigt skimmer som gör huden len och mjuk och doftar precis som namnet. Soligt, varmt och ljuvligt av kokos. Yummie!!

3. The Body Shop Coconut Lip Gloss

Ett härligt mjukgörande läppglans med glittrande lyster och kokosdoft.

4. Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil

Jag har alltid produkter från Hawaiian Tropic hemma, främst på grund av att jag aldrig kan få nog av den ikoniska kokosdoften. Det är roligare att skydda sig mot solen när solskyddet doftar gott. Just denna torrolja tränger snabbt in i huden och efterlämnar inte en oljig yta som många traditionella oljor gör. Torroljan har visserligen bara SPF 8 men är perfekt som komplement till annat solskydd. Jag har upptäckt att jag använder denna många gånger när jag annars inte skulle smörja in mig alls.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share