Artikeln innehåller reklamlänkar

11 Skönhetsfavoriter i Maj 2016

Skönhetsfavoriter i maj 2016

En bronzer med klös, pina colada-skimmer och body butter, kokosdoftande solskydd och matta läppfärger. Här är 11 av mina skönhetsfavoriter i maj!

11 Skönhetsfavoriter i maj 2016

Nyx Full Throttle Lipstick & Nyx The Curve Eyeliner

Nyx Full Throttle Lipstick

Jag är helt tokig i alla matta Full Throttle-läppstift. De är supersnygga färger som är lätta att applicera, håller bra och ger en sammetslen känsla på läpparna! Just denna läckra rosalila färg, Trickster, får mig just nu på extra bra humör.

Shop: Nyx Full Throttle Lipstick

Nyx The Curve Felt Tip Eyeliner

Skönaste eyelinern jag hållit i i hela mitt liv! Det grymma ergonomiska greppet gör det ännu lättare att applicera eyelinern precis så som man vill ha den. Jag blir typ sugen på att rita mönster i hela mitt ansikte när jag håller i den.

Shop: Nyx The Curve Felt Tip Eyeliner 

Skönhetsfavoriter i maj 2016

Gloss Cosmetics Pressed Shimmer Powder Pina Colada

Ultimata gudinna-skimret är denna superpigmenterade skapelse. Bara pyttelite av detta gyllene skimmer gör att man ser piggare ut och får ett snyggt glow. Direkt.

Shop: Gloss Cosmetics Pressed Shimmer Powder Paparazzi

L'Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette

En härlig creme-till-puder contouring-palett som ger en matt finish och är lätt att blanda ut. Det jag framförallt gillar med denna palett är att det är så lätt att skulptera fram sina bästa ansiktsdrag och att den krämiga formulan är så snäll mot yttorr hud.

Shop: Loreal Infallible Sculpt Contouring Palette

Drömfångarörhängen

Hur fina? Jag älskar drömfångare och jag älskar fjäderörhängen. Med andra ord: det kan knappast bli bättre. Jag köpte dessa i svart på H&M och kunde, någon vecka senare, inte låta bli att köpa de i vitt/guld också.

Shop: Drömfångarörhängen

Make Up Store Bronzing Powder Leopard

Make Up Store Bronzing Powder Leopard

Kärlek vid första ögonkastet! Denna fabulösa bronzer ger inte bara en naturligt solkysst look utan är även en skatt att titta på. Från förpackningen till det läckra leopardmönstrade pudret. Det är bara att svepa en stor borste över pudret och applicera över ansikte och dekolletage.

Shop: Make Up Store Bronzing Powder Leopard

The Body Shop Piñita Colada Body Butter

The Body Shop Pinita Colada Body Butter

Som ni vet är jag helt galen i The Body Shops nya Pinita Colada-serie. Även om jag också älskar den pina colada-doftande body sorbeten (som sjunker in i huden snabbare) är min absoluta favorit detta body butter. Den återfuktar bra och får mig att dofta som en av mina favoritdrinkar i flera timmar.

Shop: The Body Shop Pinita Colada Body Butter

Redken Frizz Dismiss Smooth Force FPF20

Redken Frizz Dismiss Smooth Force FPF20

En ny hårfavorit är denna lätta och väldoftande lotion som motverkar frizz riktigt bra (i upp till 85% luftfuktighet). Jag tycker också att den gör håret så lent och lättkammat (jag har faktiskt använt den flera gånger istället för hårolja också). En annan bonus är att den innehåller värmeskydd. Här är allt i ett helt enkelt.

Shop: Redken Frizz Dismiss Smooth Force FPF20

Ecotools Bamboo Six Piece Starter Set

Ecotools Bamboo Six Piece Set

Jag har alltid tyckt om Ecotools mjuka taklonborstar med bambuhandtag. Nu när det har blivit en hel del spontana resor i vår har detta lilla startkit blivit en stor favorit. Det innehåller sex sminkborstar för ögon och ansikte och är så smidigt att ta med sig.  Det enda jag brukar tillsätta i necessären är en highlighterborste. Sedan är man fit for makeup!

Shop: Ecotools Bambo Six Piece Starter Set

Skönhetsfavoriter i maj 2016

Hawaiian Tropic Satin Protection Sun Lotion SPF15

Om jag ska orka smörja in mig med solskydd måste det typ dofta gott. Just detta solskydd med Hawaiian Tropics underbara klassiska kokosdoft har allt jag önskar och lite till. Inte nog med SPF 15, vattenresistent skydd, amazing doft och mjukgörande formula – det ger även huden en fin lyster och glöd.

Shop: Hawaiian Tropic Satin Protection Sun Lotion SPF15

IsaDora BB Cream SPF 12

Jag gillar verkligen IsaDoras multifunktionella BB-kräm och denna uppdaterade version av originalet är ännu bättre med den praktiska pumpfunktionen som doserar ut precis rätt mängd. Krämen återfuktar bra, ger färg och innehåller SPF 12.

Shop: IsaDora BB Cream SPF 12 – Classic Beige

 

Vilka har varit dina skönhetsfavoriter nu i maj? 🙂

Shop the post

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share