This post is available in
Plötsligt känns det som att de rörliga bilderna från The Daily Prophet i Harry Potters värld har kommit till liv i verkligheten. Här är elva exempel på helt fantastiska cinemagraphs som får dig att se bilder på ett annorlunda sätt.

Cinemagraphs är bilder med mindre animerade rörelser. Resultatet blir något från gränslandet mellan stillbilder och video. Ögat ser först en vanlig bild men de lekfulla rörelserna gör att vi hajar till. Nedan ser ni några av mina favoriter från Cinemagraphs.com och Ann Street Studio.
Cinemagraph - Woman
Cinemagraph - Skor Cinemagraph - Photoshoot  Cinemagraphs
Cinemagraph - RunwayCinemagraph
Cinemagraph - Lipstick
Cinemagraph - Cars
Cinemagraph - Clothing Cinemagraph - Scarf
Cinemagraph - Hand

Bilderna är lånade med tillstånd från Cinemagraphs.com och Annstreetstudio.tumblr.com.

TIPS! Vill du göra en egen cinemagraph? Spana in Sannas tutorial på Moderskeppet.

48 KOMMENTARER

 1. Okej, sitter här och funderar på hur jag ska skriva den här kommentaren utan att den ska bli lång och jag ska låta gnällig.
  Kan inte komma ihåg sist jag var till tandläkaren utan att ha hål i tänderna, följer allt dom säger.. Klockar så jag borstar tänderna i 2 min, inte mer för då förstörs emaljen, små äter inte och borstar 2-3 gånger per dag. Tandläkarn har oxå sagt att jag har bra salivtillförsel men ändå så får jag hål i tänderna!!
  Och det värsta är att jag har tandläkarskräck nå så jävulst!!
  Börjar nästan grina när jag får brevet att jag ska dit och har halv panik hela dagen då jag ska dit… Och blir ju ännu värre när man får höra "du har två hål" Är typ som vissa har spidel fobi.
  Ska dessutom få tandställning och dra ut 4 tänder… När man har tandställning är det ju ännu svårare att få rent!!

  Så den här tandkrämen, om den fungerar, hade varit typ det bästa som hänt i mitt liv! Seriöst…

 2. Jag skulle vilja vinna det här för att jag är 26 år gammal och har himla dåliga tänder. Jag har flera hål varje år och önskar jag kunde få finare tänder. Det förstår jag om jag inte kan vinna här – men om jag fick en riktigt bra tandkräm så kanske jag skulle märka skillnad på tänderna! Det är ju värt ett försök i alla fall!! =)

  Jag följer redan din blogg med Bloglovin’ men gillade det här tävlingsinlägget där

  Håller tummarna nurå! =)