Artikeln innehåller reklamlänkar

11 helt fantastiska cinemagraphs

11 helt fantastiska cinemagraphs

Plötsligt känns det som att de rörliga bilderna från The Daily Prophet i Harry Potters värld har kommit till liv i verkligheten. Här är elva exempel på helt fantastiska cinemagraphs som får dig att se bilder på ett annorlunda sätt.

Cinemagraphs är bilder med mindre animerade rörelser. Resultatet blir något från gränslandet mellan stillbilder och video. Ögat ser först en vanlig bild men de lekfulla rörelserna gör att vi hajar till. Nedan ser ni några av mina favoriter från Cinemagraphs.com och Ann Street Studio.

Cinemagraph - Woman
Cinemagraph - SkorCinemagraph - Photoshoot  Cinemagraphs
Cinemagraph - RunwayCinemagraph
Cinemagraph - Lipstick
Cinemagraph - Cars
Cinemagraph - ClothingCinemagraph - Scarf
Cinemagraph - Hand

Bilderna är lånade med tillstånd från Cinemagraphs.com och Annstreetstudio.tumblr.com.

TIPS! Vill du göra en egen cinemagraph? Spana in Sannas tutorial på Moderskeppet.
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

48 reaktioner på ”11 helt fantastiska cinemagraphs”

 1. Okej, sitter här och funderar på hur jag ska skriva den här kommentaren utan att den ska bli lång och jag ska låta gnällig.
  Kan inte komma ihåg sist jag var till tandläkaren utan att ha hål i tänderna, följer allt dom säger.. Klockar så jag borstar tänderna i 2 min, inte mer för då förstörs emaljen, små äter inte och borstar 2-3 gånger per dag. Tandläkarn har oxå sagt att jag har bra salivtillförsel men ändå så får jag hål i tänderna!!
  Och det värsta är att jag har tandläkarskräck nå så jävulst!!
  Börjar nästan grina när jag får brevet att jag ska dit och har halv panik hela dagen då jag ska dit… Och blir ju ännu värre när man får höra "du har två hål" Är typ som vissa har spidel fobi.
  Ska dessutom få tandställning och dra ut 4 tänder… När man har tandställning är det ju ännu svårare att få rent!!

  Så den här tandkrämen, om den fungerar, hade varit typ det bästa som hänt i mitt liv! Seriöst…

 2. Jag skulle vilja vinna det här för att jag är 26 år gammal och har himla dåliga tänder. Jag har flera hål varje år och önskar jag kunde få finare tänder. Det förstår jag om jag inte kan vinna här – men om jag fick en riktigt bra tandkräm så kanske jag skulle märka skillnad på tänderna! Det är ju värt ett försök i alla fall!! =)

  Jag följer redan din blogg med Bloglovin’ men gillade det här tävlingsinlägget där

  Håller tummarna nurå! =)

 3. Vilken rolig tävling! Jag dricker en hel del te varje dag, och det orsakar också missfärgningar på tänderna. Jag skulle jättegärna vinna en årsförbrukning av den nya tandkrämen. Har alltid tyckt att mina tänder är "lite gulare än alla andras" så det skulle vara superkul att testa den här. Dessutom är det väl inte min favoritsyssla att köpa tandkräm, så det skulle vara nice att slippa det bestyret för ett år 🙂
  Följer dig redan via Bloglovin’

 4. vita tänder? Alltid haft inte gula och inte heller helt vita, men den vanliga färgetn som man kan säga en vit fast kanske lite gul, att le mot andra och se sina fin vita tänder i spegeln vore skitroligt, man skulle orka le, hihi,! 😀

 5. Du borde rita av eller vad man ska säga Louise Nosebleed (missnosebleed.blogg.se)!!
  Såg att du ritade Epicfaiil och Kandylandy och tycker därför att Missnosebleed skulle vara en utmaning? Plus att hennes blogg är en konstblogg så tror jag att du skulle "tjäna" mer konstintresserade här på din blogg då? 😮
  Tycker jag iallafall! Bara ett önskemål 😀

 6. Jag skulle vilja vinna för att jag vill göra mina tänder lite vitare. När folk ler så brukar man se att deras tänder är vita så varför skulle jag inte vilja ha vita tänder?

 7. Jag skulle vilja vinna för att mitt liv ska rulla just nu krävs kopiösa mängder kaffe och skulle ju vara schysst att förebygga vidriga tänder.
  Jag följer dig redan på BL så gillade inlägget. Blev nr 2 att gilla det.

  Mvh [email protected]

 8. Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag sällan dricker kaffe och mest grönt te, jag har alltid haft bra tänder, och borstar dem två gånger dagligen. Trots detta har jag gula tänder och har inte råd med att göra nån blekning som jag skulle vilja… 🙁 Därför skulle jag vilja vinna.

  Följer dig på båda sedan länge! 🙂

 9. awesome tävling! jag följer och gillar dej på bloglovin och facebook 🙂 håller tummarna.. jag skulle vela vinna eftersom det för det första vore awesome att slippa tänka på att köpa tandkräm i ett helt år! och om den har en vitnande effekt så är det bara ett plus! vem vill inte ha vitare tänder liksom?! 😀

 10. Vilken kul tävling.
  Jag har tipsat om tävlingen på min blogg: http://www.colourit.se/2013/04/conest-at-adaras.html
  Jag följer dig på Bloglovin’ redan och gillar din FBsida också.
  Jag vill så gärna vinna den här tandkrämen, då jag dricker en del kaffe som jag älskar. Tyvärr så kan jag inte använda alla tandkrämer, då de innehåller så mycket färgämnen, men denna låter som något som skulle kunna passa mig! Nu håller jag mina tummar! 🙂

 11. Med tanke på att jag har två barn på heltid så går det åt en hel del kaffe, speciellt nu när det varit lov en vecka ;-P Plus att jag äter medicin som gör att jag i stort sett har noll saliv så tänderna får ta en del stryk.

  Följer dig på bloglovin och gillar på fb (Lilith Dark)

 12. Jag är gärna med och tävlar!
  Följer på bloglovin och gillar på facebook 🙂

  Jag har en oerhörd tandläkarskräck och med denna tandkräm kanske jag skulle slippa några besök där. Är totalt läskberoende så några hål har det blivit på tänderna genom åren, men med denna kan detta förhindras, Vore en dröm!

 13. Jag gör nog allt man inte ska mot sina tänder som ska följa med en livet ut. Att ha en årsförbrukning av denna tandkräm skulle inte bara göra min tandläkare glad men framförallt mina tänder. Vin, kaffe och tandblekningar ska bytas ut mot bättre vanor! Denna jenkasmakande tandkräm är ett nöje att borsta tänderna med. Men jag tycker den är lite väl dyr för min studentekonomi. Så det vore underbart att vinna en nyttig tävling som denna. Både plånbok, tandläkare och mitt smile får skratta sig glada då 😀

 14. Jag har haft sådan fruktansvärt otur med mina tänder och försöker att ändra på det nu. Först och främst så ligger mina tänder lite hur de vill och jag har överbett – min tandläkare anser att det till och med är grovt överbett. Sedan är mina tänder även halvgula. Visst hade det varit ganska okej om man hade kunnat dölja sina tänder men när jag ler så syns mina tänder supertydligt på grund av mitt överbett och mitt leende är inte litet kan jag säga dig! Haha. Jag har ett väldigt stort leende och ler dessutom väldigt ofta vilket är det sista man vill när man inte gillar sina tänder.

  Jag håller på att sakta men säkert fixa mina tandproblem, jag har pratat med min tandläkare och de planerar att ge mig tandställning och även operera min käke för att fixa till överbettet. Fast det tar ett tag till detta kommer att ske då det är många som står på kö för att få tandställning just nu.

  Nu är det bara att lösa problemet med mina halvgula tänder, och vad är bättre än ett bra tandkräm som dessutom är vitgörande? Jo, inget! Därför vill jag så gärna vinna detta.

 15. Vem vill inte ha ett vackert leende? Det vill nog alla även jag och min dotter som gärna tillsammans skulle vilja vinna en årsförbrukning utav Oral-Bs nya tandkräm. Det vore perfekt för oss även om jag har turen med mig då jag varken röker, snusar eller dricker alkohol, men tyvärr hjälper inte det tillräckligt för tänderna är ändå inte sådär vita som jag önskar att de vore. Kanske skulle det bli det om jag vann denna tandkräm. :-d

  Följer dig på bloglovin sedan tidigare och gillar din fb sida (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 16. Lina Eckerström

  Jag är gärna med 🙂
  Eftersom jag har tre framtänder som är porslinsfasader hade detta vart en himla bra vinst. Kaffet färgar ju mina vanliga tänder medan fasaderna hålls vita. Är så rädd för att det snart ska börja skifta i färgerna så denna tandkrämen hade hållt de vanliga tänderna i schack 🙂

  Gillar på både facebook & bloglovin.
  Ha en fin helg.

 17. Jag skulle jättegärna vilja vinna årsförbrukningen eftersom senast jag var hos tandläkaren fick reda på att jag har erosion på tänderna. Jag köpte då också tandkräm mot det men inte vet jag om den har hjälp så mycket, så det skulle vara roligt att testa denna och se om den ger bättre resultat. Jag har också alltid haft lätt för att få hål i tänderna samt att jag mycket gärna skulle vilja få fina, vita tänder. Tandkrämen verkar ju därför vara helt perfekt, har försökt hitta en tandkräm som både hjälper mot erosion och vita tänder men det har jag ännu inte lyckats med. Men här är tydligen svaret! 🙂

  Kram

 18. Följer dig på Bloglovin’ & gillar din Facebook sida!:-)

  Jag skulle sååå gärna vilja och behöva vinna den här tandkrämen, då mina tänder ser alldeles för hemska ut. Har ganska dåligt självförtroende på grund av mina tänder. Dom är gula, snea och helt enkelt äckliga. Största problemet är väl att dom är så missfärgade, så denna tandkrämen skulle verkligen sitta perfekt, den skulle liksom boosta upp mitt självförtroende!

 19. Följer dig på Bloglovin’ & gillar din Facebook sida!:-)

  Jag skulle sååå gärna vilja och behöva vinna den här tandkrämen, då mina tänder ser alldeles för hemska ut. Har ganska dåligt självförtroende på grund av mina tänder. Dom är gula, snea och helt enkelt äckliga. Största problemet är väl att dom är så missfärgade, så denna tandkrämen skulle verkligen sitta perfekt, den skulle liksom boosta upp mitt självförtroende!

  Glömde skriva namn!

 20. Jag är gärna med!

  Här dricks det mycket te och kaffe samt äts en hel del frukt, vilket syns på tänderna! Jag var så glad när jag slutade röka, men tänderna blir ju inte automatiskt vitare för det. Den här tandkrämen skulle både ta hand om mina tänder och kanske göra dem lite snyggare 🙂

  Jag delar tävlingen på FB (Ingrid Polly)
  Jag gillar din sida och följer dej på bloglovin sen länge 🙂

  Kram, Ingrid

 21. Hej! Jag skulle vilja vinna detta dels för att jag studerar till lärare och kan spara en hel del pengar på och slippa köpa tandkräm haha. Även dels för att jag *skäms* röker och har fått riktigt gula och dåliga tänder. Ingen tandkräm som jag har använt hittills har hållt vad de säger, t.ex. att man ska få vitare tänder inom en månad osv. Så det hade varit kul och få vinna denna årsförbrukning av en tandkräm som jag anser låter lovande! 🙂

 22. Jag är med!

  Jag borde vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag fortsätter att kämpa mig till en bra framtid, kan jag så kan ni!

  Så att vinna denna tävling hade verkligen varit underbart.

 23. Med hjälp av oral-B kan jag bli en vackrare kvinna, tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna. En årsförbrukning av tandkräm skulle göra min dag, det vore välbehövligt tycker jag. Så nu håller jag tummarna för jag har turen på min sida och att omgivningen av mitt gula leende ska slippa lida.

 24. Jag har vackra, raka tänder som dessutom är vita. Jag har ett snyggt leende helt enkelt. Men jag får jättelätt hål och ingenting har hjälpt. Jag skulle vilja testa Oral B och se om det fungerar.

 25. Sjunger och då vill man ju att tänderna ska se vita och fräsha ut haha! Skulle vara superkul att vinna, man har ju annars inte kansken. Eftersom att min dag idag bara vart fylld med lycka så kanske jag har en turdag och vinner! Kram

 26. Celine Naminah

  Jag blev buzzad nyligen av en buzzador och fick möjlighet att testa Oral-B. För första gången i mitt liv kände jag att jag hittat rätt i tandkrämsdjungeln. Från att ha varit en pina att borsta tänderna blev det nu ett nöje och jag ser redan fram emot nästa tandborstning. Just därför hoppas jag innerligt att jag vinner detta.

  Extra:
  * Har tipsat om tävlingen på facebook: https://www.facebook.com/celine.naminah?ref=tn_tnmn
  * Har tipsat om tävlingen i min blogg: http://aspieblogg.se/2013/april/arsforbrukning-oral-b.html#comment
  * Gillar Adara på facebook sedan tidigare (Celine Naminah)

 27. Petra Christensen

  Hej!

  Vilken frisk tävling, klart att jag måste vara med!

  Att vinna friskhet och starkare tänder för hela året,
  vore som ett underbart plåster på såret,
  för efter min graviditet och alla sura uppstötningar som kom,
  måste vi börja om,
  första hålet i en tand uppenbarade sig,
  så stackars, stackars mig,
  emajlen och friskheten måste fixas till,
  och det löser ju Oral-B precis som jag vill,
  därför håller jag mina tummar och tår,
  för att jag starkare tänder hela året får!

  Jag har gjort alla extrasteg:
  Gillat sidorna på FB och delat tävlingen där alias:
  Petra Christensen
  http://www.facebook.com/#!/petra.christensen.9

  Jag följer dig på bloglovin

  Hälsar
  Petra Christensen
  [email protected]

 28. Annika - drömmen om 11 barn

  Jag är med och tävlar av två enkla anledningar.

  Själv har jag problem med ilningar och får lätt karies (trots att jag inte äter särskilt mycket sötsaker!) – så denna tandkräm skulle säkerligen hjälpa mig!
  Sen tävlar jag väl lite för makens skull också. Eller det blir ju för min skulle det också, haha. Han snusar, vilket gör att man inte alltid har den bästa andedräkten. Så nu hoppas jag på Oral-B för både hans och MIN skull 😉

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/april/adaras.html#comment

  Kram Annika
  [email protected]

 29. ★ M a n s o n D u s t™ - en mammablogg om barnmode

  Jag vill vinna för att vi är sex st i familjen & det går åt jättemycket tandkräm här hemma. Alltid slut! Så det hade varit oerhört skönt att vinna en årsförbrukning! :-d

 30. Jag och mina tänder skulle behöva lite hjälp på vägen till att se fräschare ut. Dricker mycket te (och lite kaffe ibland) och har problem med gula tänder tyvärr. Jag har också haft problem med dålig emaljkvalitet (det ska tydligen vara ärftligt och ha något med saliven att göra?!) så jag har haft mycket hål pga av detta.
  Jag gillar på Facebook (Anette Kristoffersson) och följer på Bloglovin’ sedan tidigare.

 31. Jag är inte alls nöjd med mina tänder. Har ju köpt tandkräm som sägs ge vita tänder, men… Jag vill vinna för att få mer självförtroende. Kram:love:

 32. LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

  Min tandhygienist och min tandläkare säger att jag måste sköta mina tänder bättre och jag sköter dem redan BRA! Har testat alla tandkrämer som finns tror jag, men min tandhygienist blir aldrig nöjd… Kanske skulle denna hjälpa mig 🙂

 33. Hej, jag skulle vilja vinna för att jag vill ha vitare tänder och denna tandkräm kanske gör det lättare att få finare och renare tänder 🙂

 34. Är gärna med och tävlar. Tror detta är bra för mina tänder, får ofta hål trots att jag borstar tänderna 2 ggr per dag, använder tandtråd och sköljer med fluor varje dag. Tandläkaren säger vid varje undersökning att det här ser rätt bra ut, vi skall bara kolla på röntgenbilderna, och då finns de förbaskade hålen där. Nu skall jag till tandläkaren i slutet på April, se om det är samma visa i år igen. Skulle kännas uppmuntrande att vinna denna vinst!
  Både fäljer och gillar sedan tidigare.

 35. Christina Frisberg

  Är gärna med och munhuggs lite om det suveräna priset av ett galet snyggt varg grin, vita fräscha tänder mot en snygg solbränna, ja vad slår det igentligen!!!:-d

 36. Jag är jättegärna med! Jag har alltid haft problem med mina tänder, jag har bl.a. haft mycket problem med hörntänderna, haft tandsten, jag har också tappat en bit av framtanden när jag ramlade med cykeln och den biten är det som krånglar mest just nu. Sen är mitt tandkött rätt så känsligt så när jag borstar tänderna kan det göra ont och ibland börja blöda. Därför skulle det vara super med en tankräm som hjälper mot lite av varje, har också använt en av oral-b’s eltandborstar och kan säga att det är en av anledningarna till att mina tänder har faktiskt blivit bättre!

  Håller nu tummarna, vore guld värt att vinna denna tävling faktiskt:) kram +Följer dig på bloglovin!

 37. Vilken toppentävling!

  Jag skulle vilja vinna för det hade varit kul och prova
  denna tandkräm och om den har en vitnande effekt
  så är det bara ett plus! För vem vill inte ha vitare tänder liksom.
  Hade varit perfekt att vinna och slippa behöva tänka
  på att köpa tandkräm för ett helt år. 🙂 Hoppas på tur! 🙂

  Jag följer och gillar dej på bloglovin och facebook.
  Har länkat här: http://frozenvanilla.blogg.se/2013/april/tavlar.html#post-comments

 38. Nathalié - Mamma till Charlie <3

  nu är jag med! inte haft tid att sitta vid datorn förrän nu, haha.

  har alltid haft bekymmer med ömt tandkött och denna ska tydligen vara bra mot det, så det vore ju toppen om man vann :). och dessutom.. hur kul är det att köpa tandkräm? inte sååå fab liksom, hehe.

  kram nathalié

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet