Artikeln innehåller reklamlänkar

The Blushed Nudes & Fler vårnyheter från Maybelline New York

Vårnyheter från Maybelline

It's time for nudes to go blushed!

Maybelline New York introducerar inom kort The Blushed Nudes ögonskuggspalett tillsammans med några andra spännande nyheter. Låt oss ta en närmare titt!

Maybelline The Blushed Nudes

Maybelline The Blushed Nudes (169 kr)

Denna superfina ögonskuggspalett med rosiga nyanser är framtagen av Yadim, Maybelline New Yorks internationella makeupartist. Den innehåller 12 olika skimrande och matta nyanser som enkelt kan kombineras med varandra för en romantisk eller dramatisk blushed nudes look. Visst är nyanserna fina!? Jag älskar dem!

Formulan är ganska pudrig och flygig men det fungerar bra om du applicerar skuggorna med fuktad pensel. Då kommer nyanserna verkligen till rätta med en intensivare färg samt att du undviker att skuggan faller ner under ögonen.

The Blushed Nudes lanseras vecka 5.

Maybelline Brow Drama Pomade Crayon

Maybelline Brow Drama Pomade Crayon (89 kr)

Dessa krämiga ögonbrynspennor har väldigt mycket pigment och ska fylla två funktioner i ett drag – du kan fylla i brynen som en penna och samtidigt fixera som ett vax. Problemet är bara att pennorna är rätt tjocka och att pennans ”chubby tip” gör det svårt att måla ögonbrynen om man inte har speciellt tjocka ögonbryn. Däremot är det en helt fantastisk produkt! Jag applicerar helt enkelt bara Brow Drama med en vanlig ögonbrynspensel. Jag skulle faktiskt säga att det är ett väldigt bra budgetalternativ till Anastasia Dipbrow Pomade. Den håller inte lika bra, men nästan!

Brow Drama Pomade Crayon lanseras i medium brown och dark brown vecka 7.

Maybelline Master Sculpt

Maybelline Master Sculpt (129 kr)

Master Sculpt är ett litet och smidigt kit med en contourfärg och en highlighter. Förpackningen har en spegel samt en bra borste som gör detta till ett perfekt kit, även on the go för att lyfta fram dina bästa ansiktsdrag.

Master Sculpt vecka 7 i två nyanser: Light/Medium och Medium/Dark.

Maybelline The Falsies Push-up Drama Mascara

Maybelline The Falsies Push Up Drama (149 kr)

Detta är en sprillans ny mascara med koppformade piggar som ska ge en lösögonfranseffekt och lyfta fransarna från rötterna till en dramatisk 45 graders vinkel.

Jag både gillar och ogillar mascaran. Jag tycker borsten gör det svårt att separera fransarna och att det lätt klumpar. På plussidan är däremot att mascaran ger en massa längd, torkar fort och samtidigt håller fransarna mjuka.Maybelline The Blushed Nudes

En sminkning med Maybellines vårnyheter. Min favorit är helt klart The Blushed Nudes-paletten! ♥

Vad tror du om dessa nyheter? Något du ser fram emot? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share