Artikeln innehåller reklamlänkar

Steg för steg med Swiss Clinic: Få bättre hy med mikronålar!

Swiss Clinic Skin Roller

Herregud, jag vet inte hur många gånger jag tänkt skriva om Swiss Clinic. Deras Skin Roller är en produkt som absolut alla borde ha hemma för bättre hy!

Jag började använda Swiss Skin Roller för ansiktet i början av förra året. Det är en behandling med 540 nålar i kirurgiskt stål som gör tusentals små mikrokanaler i huden vilket ger en din hud en bättre chans att ta åt sig alla näringsämnen från hudvården. Nålarna stimulerar hudens celler att föryngra sig, startar upp läkeprocessen och kollagentillväxten.

Behandlingen stimulerar och förnyar alltså huden – inifrån och utifrån. Ärr, akne, fina linjer och rynkor reduceras, huden blir mjukare, blodcirkulationen stimuleras, elasticiteten förbättras och grova porer minskas.

Bättre hy med Swiss Clinic

Swiss Clinic Skin Roller
Det är viktigt att desinficera hudrollern. Swiss Sanitizing Spray kan användas för att desinficera både redskap och hud. Sprayen har ett hudnära pH-värde som innehåller både Aloe vera och vitamin E för att inte torka ut huden.

Så använder du Swiss Skin Roller:

  1. Rengör huden som ska behandlas och desinficera området med Swiss Sanitizing Spray.
  2. Rulla sedan Swiss Skin Roller fram och tillbaka med raka drag och lagom tryck för att uppnå maximalt resultat. Rulla i minst fyra olika riktningar i cirka 3-5 minuter. Efter varje behandling ska området vara lite rödflammig, varm och det ska sticka till lite, precis som en mild solbränna.
  3. Smörj in huden direkt med serumet Swiss Rejuvenator så de aktiva ingredienserna får absorberas och tränga in i huden. Serumet har en skön svalkande effekt och stärker upp hudens läkeprocess ytterligare så att ny och fräsch hud bildas.
  4. Rengör hudrollern med Swiss Sanitizing Spray.
  5. Upprepa behandlingen dagligen i 5-7 dagar och låt sedan huden vila lika länge. Återuppta därefter behandlingen.

Tips!

Tänk på att alltid börja behandlingen med ett lättare tryck för att låta huden vänja sig vid nålarna. Det kan vara lite obehagligt i början men blir snabbt något man vänjer sig vid. Efter några behandlingar kan du öka trycket och hitta det som passar dig själv bäst.

Swiss Clinic Skin Renewal

Jag började märka tydliga resultat efter drygt en månad. Jag började få en jämnare hudfärg, blev mindre yttorr, fick mindre finnar, såg att grova porer minskades (framförallt på näsan) och upptäckte till min stora glädje att min tunna hud under ögonen blev tjockare. Om nu det är möjligt? I alla fall känns det så! Mina blodådror har alltid varit väldigt synliga under ögonen men efter att jag började använda Swiss Skin Roller har huden successivt blivit bara bättre och bättre. Min hy ser mycket piggare och fräschare ut. Nästan som ”ny” helt enkelt.

Jag kan ju även nämna att Swiss Skin Roller vann priset för ”Årets Innovation 2015 på Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Jag vill ge den pris för ”Årets absoluta beauty must-have 2015”.

Det är helt enkelt en produkt du inte vill, kan eller borde vara utan!

Ett kit med allt du behöver finns just nu att köpa till kampanjpris härSwiss Skin Renewal Kit

Om Swiss Anti Cellulite/Swiss Body Roller

Swiss Clinic Body Roller

Jag provade även på den nya behandlingen Swiss Anti Cellulite till hösten. Det är samma koncept med nålar men är en större roller anpassad för kroppen för att motverka och bearbeta celluliter och bristningar. Tillsammans med rollern används nattgelen Swiss Eraser Gel och dakrämen Swiss Eraser Cream som innehåller en genombrottsformula med hela 14% aktiva ingredienser som får verka på djupet. Gelen absorberas faktiskt upp till 400% mer tack vare mikronålsbehandlingen.

Resultatet? Jag ser faktiskt ingen större skillnad när det kommer till celluliter men däremot har mina bristningar på låren blivit mindre synliga och huden har blivit betydligt mjukare och fått en jämnare hudton.

Med tanke på hur bra jag trivs med min Skin Roller kommer jag fortsätta använda Swiss Body Roller och se hur det går i kampen mot celluliterna. Jag vet att nålarna gör nytta och att huden blir snyggare! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share