Artikeln innehåller reklamlänkar

Scholl Velvet Smooth – Serum, dagkräm & nattkräm för fötterna + bästa fotfilen ever!

Visst borde det vara lika naturligt att smörja in fötterna som att smörja in ansiktet eller kroppen? Jag är inte den bästa på att ta hand om mina fossingar, men en serie som verkligen lyckas uppmuntra mig är Scholl Velvet Smooth. Det är en fotvårdsserie med precis ALLT man behöver för mjuka och lena fossingar.

Den elektriska fotfilen från Scholl har varit en favorit hos mig sedan i vintras när jag för första gången la vantarna på den. Med den kan man ta bort förhårdnader på någon minut. Snabbare och lättare kan det knappast bli. En rolig nyhet är att det nu har lanserats tre nya sliphuvuden med diamantkristaller till fotfilen vilket gör den ännu effektivare. Diamanter är ett av världens hårdaste naturmaterial och är kända för sin exfolierande effekt i skönhetsprodukter. Tillsammans med den uppgraderade Velvet Smooth Diamond Crystal lanseras en produktserie med fyra innovativa fotvårdsprodukter.

Scholl Velvet Smooth

Vad sägs om ett intensivt serum, en dagkräm och nattkräm för fötterna? Bara namnen tycker jag lockar till att få in fotvård som en del av ens dagliga skönhetsrutin. Våra fötter förtjänar mer uppmärksamhet än vad de förmodligen får. I serien ingår även Velvet Smooth Fotbad som doftar superfriskt, lugnar och rengör med grön kaviar (en grönalg som finns i tropiska vatten), havsmineraler och E-vitamin.

Scholl Velvet Smooth

Scholl Velvet Smooth
Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum, Dagkräm & Nattkräm.

Fotvård hemma behöver inte vara jobbigt eller tidskrävande. Att smörja in fötterna dagligen med en kräm tar bara en minut. Serumet är toppen att använda när fötterna känns väldigt torra.

Scholl Velvet Smooth
Kort och gott, perfekta produkter att preppa fötterna med inför sommaren!

Kort och gott tycker jag att Scholl Velvet Smooth är en fantastiskt fortvårdsserie som gör det enkelt att hålla fötterna mjuka och lena. Guldkornet är såklart den elektriska fotfilen med diamantkristaller, men även de andra produkterna är härliga att använda dagligen med sin friska och somriga doft.

Om du är ute efter bra fotvårdsprodukter som doftar mer starkt och klassiskt är ett hett tips att spana in Apoliva Ört & Natur. Även det är en grym serie!

Tips för fina fötter i fyra steg:

1. Slipa försiktigt bort hård hud och ge fötterna det lyft de behöver.
2. Häll upp ett varmt fotbad och låt fötterna vila i vattnet i 15 minuter.
3. Applicera Scholl Velvet Smooth intensivt serum som är en uppfriskande och återfuktande kur, perfekt för extra torr hud.
4. Använd sedan Scholl Velvet Smooth dagkräm/nattkräm för mjuka och fräscha fötter.

Gör steg 1-3 när du vill avlägsna hård hud från fötterna. Dagkrämen och nattkrämen använder du med fördel varje morgon och kväll för silkeslena fossingar till sommaren.

Scholl Velvet Smooth finns att hitta på Apoteket 🙂

[divider]Fler fotvårdsprodukter att spana in[/divider]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share