Artikeln innehåller reklamlänkar

Philips Steam & Go – årets smartaste pryl?

Philips  Steam & Go

Glöm strykjärn och strykbräda! Tänk att kunna stryka kläderna direkt i garderoben istället. Philips har lanserat Steam & Go *, ett handhållet ångstrykjärn som snabbt tar bort veck med konstant ånga.

Den är supersmidig att använda och fräschar upp klädesplagg på några minuter. Det enda man behöver göra är att fylla på vatten i vattentanken och låta det värmas upp i 45 sekunder. Sedan är det bara att stryka långsamt över kläderna. Philips Steam & Go går utan problem att använda på mer ömtåliga tyger som siden vilket är ett stort plus.

Jag har använt mitt ångstrykjärn flera gånger och skulle lätt kunna utse den till årets smartaste pryl. Jag har så många skjortor och kavajer i garderoben som jag nästan aldrig använder enbart för att jag inte orkar stryka dem. Lättare än så här kan det knappt bli!

Philips  Steam & GoPhilips  Steam & Go

Det tog typ fem minuter att stryka min vita skrynkliga skjorta. Då fyllde jag även på vattentanken en gång.

Kort sagt tycker jag att detta är en grym pryl. Jag önskar bara att jag hade haft den tidigare. Då hade fler plagg i min garderob fått se dagsljuset 😉

Du kan läsa mer om det handhållna ångstrykjärnet på Philips hemsida.

*pressutskick

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share