Artikeln innehåller reklamlänkar

Personlig almanacka med illustrerat omslag

Personlig almanacka

För femte året i rad har jag beställt en personlig almanacka. Vad tycks om årets design? För första gången ever får en av mina egna skisser pryda omslaget. Att jag överhuvudtaget gör något med mina egna teckningar är extremt ovanligt. Alla hamnar, av någon anledning, alltid i en byrålåda. Därför överraskade jag mig själv när jag valde ut en snabb digital skiss som framsida på min nya almanacka. Min illustration kommer få se dagens ljus i ett helt år.

Och jag måste säga att jag känner mig supernöjd. Det är en slarvig skiss, men min kalender känns ännu mer personlig än tidigare år och påminner mig dessutom ständig om ett av mina nyårslöften. Att jag ska unna mig själv tid att rita oftare.

Min personliga almanacka beställde jag som vanligt från bästa Personligalmanacka.se. Precis som tidigare år valde jag mellanstorleken, en rosa linjal, ett rosa gummiband och ett rosa designtema.

Personlig almanacka

Personlig almanacka 2015

Personlig almanacka 2015Personlig kalender

Min nya logotyp för mitt företag får pryda almanackans baksida.

Almanacka med eget omslag

1 Shares
Pin
Share
Tweet
Share