Artikeln innehåller reklamlänkar

Personlig almanacka med illustrerat omslag

Personlig almanacka med illustrerat omslag

Personlig almanacka

För femte året i rad har jag beställt en personlig almanacka. Vad tycks om årets design? För första gången ever får en av mina egna skisser pryda omslaget. Att jag överhuvudtaget gör något med mina egna teckningar är extremt ovanligt. Alla hamnar, av någon anledning, alltid i en byrålåda. Därför överraskade jag mig själv när jag valde ut en snabb digital skiss som framsida på min nya almanacka. Min illustration kommer få se dagens ljus i ett helt år.

Och jag måste säga att jag känner mig supernöjd. Det är en slarvig skiss, men min kalender känns ännu mer personlig än tidigare år och påminner mig dessutom ständig om ett av mina nyårslöften. Att jag ska unna mig själv tid att rita oftare.

Min personliga almanacka beställde jag som vanligt från bästa Personligalmanacka.se. Precis som tidigare år valde jag mellanstorleken, en rosa linjal, ett rosa gummiband och ett rosa designtema.

Personlig almanacka

Personlig almanacka 2015

Personlig almanacka 2015Personlig kalender

Min nya logotyp för mitt företag får pryda almanackans baksida.

Almanacka med eget omslag

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

17 reaktioner på ”Personlig almanacka med illustrerat omslag”

 1. Skitsnyggt omslag, har alltid varit nyfiken på personlig almenacka, och nu när jag ser bilderna känner jag för att skaffa en, men det blir nog när den gamla tar slut 😀

  1. Tack så mycket 😀 Ja det är så himla rolig med en personlig almanacka. Älskar att kunna välja allt från omslag till linjal och designelement själv 😀

 2. otroligt fin !
  jag valde att trycka min lilla hund på framsidan =)
  älskar när man ska sitta och designa sin kalender för kommande år

 3. Hej! Jag såg ditt inlägg från förra året med alla dina tidigare almanackor och jag undrar vart du hittar bilderna till almanackan eftersom att dem måste vara tillräckligt bra kvalité 🙂 tacksam för svar

  1. Hej Stella!
   Jag har gjort alla mina bilder själv i Photoshop 🙂 Ett tips är annars att kolla på Creative Common-bilder. Det finns massa gratis bilder att använda, kolla t.ex. Deviantart.com 🙂
   Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet