Artikeln innehåller reklamlänkar

En futuristisk kaffeupplevelse

En futuristisk kaffeupplevelse

Nescafe Dolce Gusto Stelia & Espresso Yunnan

Coffee lovers, se hit! I höst kan du njuta av en ny kinesisk espresso och kirra kaffe i en kapselmaskin – som hämtad från framtiden. 

Till att börja med har Nescafé Dolce Gusto lanserat en futuristisk kapselmaskin vid namn Dolce Gusto Stelia. Stelia är verkligen fierce! Den minimalistiska designen är så slimmad och ger ett tufft intryck i köket med sina synliga kablar. Jag älskar att den är så avskalad och samtidigt har attityd. Det finns dessutom bara en enda knapp på maskinen, resten är touch.

Till skillnad från min tidigare kapselmaskin från Dolce Gusto (Fiorucci), går bryggningen – om möjligt, ännu snabbare nu. Kapselhuvudet är nämligen automatiskt på den nya maskinen och gör användarupplevelsen smidigare än smidigast. Allt man behöver göra är att fylla på vatten, välja styrka samt välja om vattnet ska vara varmt eller kallt.

Nescafe Dolce Gusto Stelia & Espresso Yunnan

För den som är sugen på att testa nya kaffesmaker introducerar Nescafé Dolce Gusto Yunnan Espresso. Det är kinesiskt cru-kaffe som består av mycket delikata och intensiva kaffetoner kombinerat med söta toner av passionsfrukt. Jag lovar, det är lika gott som det låter. Otroligt smakrikt och härligt med de fruktiga tonerna.

Nescafe Dolce Gusto Stelia & Espresso Yunnan

Detta kallar jag vardagslyx ♥
Nescafé Dolce Gusto Stelia och Espresso Yunnan finns i butik från och med denna månad till ett rekommenderat pris på 1 799 kr respektive 62 kr.

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

2 reaktioner på ”En futuristisk kaffeupplevelse”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet