Artikeln innehåller reklamlänkar

MTV-kväll med The Fooo, Awkward & Faking It

MTV-kväll med The Fooo Conspiracy, Awkward & Faking It

Gillar du också tv-serierna Awkward och Faking it? Guess what? I torsdags var två av stjärnorna från serierna och hälsade på oss i Sverige!

MTV bjöd i torsdags in till en exklusiv kväll på Collage i Stockholm med Jillian Rose Reed från Awkward och Katie Stevens från Faking it. Även The Fooo Conspiracy var på plats för att framföra deras nya singel ”My Girl”.

MTV-kväll med The Fooo Conspiracy, Awkward & Faking ItJillian Rose Reed (Tamara in Awkward) & Katie Stevens (Karma Ashcroft in Faking It)

Min lillasyster Elin och jag med Katie Stevens och Jillian Rose Reed. Måste bara säga: Herregud vad snygga (och korta) dessa brudar är! De är såklart snygga på film men ännu snyggare i verkligen. Jag, med mina 165 cm, fick även känna på hur det är att vara längst för typ första gången.

Jag hörde tjejerna säga ”Everyone is so tall in Sweden!”. Haha det är nog första gången ever jag känt mig lång!

Jillian Rose Reed (Tamara in Awkward) & Katie Stevens (Karma Ashcroft in Faking It)mtv-faking-it-awkward

Vi fick sedan en förhandsvisning av de nya säsongerna av Faking it och Awkward som har säsongspremiär den 16 mars klockan 19.00 på MTV.

Själv älskar jag framförallt Awkward. Det är en väldigt rolig och underhållande serie som jag varmt kan tipsa om till dig som vill se något lättsamt som garanterat lockar till många skratt (med undantag för de underbart pinsamma scenerna som får en att vilja dra täcket över huvudet).

Jag har bara sett några få avsnitt av Faking it men kommer definitivt fortsätta kolla på även på den serien, som också är väldigt rolig! Tänk dig två bästisar som blir misstagna för lesbiska i skolan – och som låtsas vara det på grund av det omedelbara kändisskapet. Bara storyn i sig är annorlunda och kul!

MTV-kväll med The Fooo Conspiracy, Awkward & Faking ItJillian Rose Reed (Tamara in Awkward) & Katie Stevens (Karma Ashcroft in Faking It)

Skådespelerskorna delade ut MTVs EMA-pris för ”Best Swedish Act” till The Fooo Conspiracy.

MTV-kväll med The Fooo Conspiracy, Awkward & Faking ItThe Fooo Conspiracy

Grattis får vi säga till dessa grabbar som avslutade kvällen med ett liveframträdande av ”My Girl”.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share