Max Factor x Star Wars (The Force Awakens 2015)

Max Factor x Star Wars (The Force Awakens 2015)

Max Factor x Star Wars (The Force Awakens 2015)

Vilken sida är du på? Den ljusa eller mörka? Oavsett svar, may the force be with your makeup!

Inför premiären av Star Wars Episode VII: The Force Awakens den 16 december har Max Factor lanserat en liten Star Wars-kollektion för att inspirera dig att utforska både dina ljusa och mörka sidor.

Jag önskar att sååå att kollektionen vore större! In a galaxy far far away I USA har systermärket Cover Girl släppt en liknande kollektion med många fler produkter. Hemma i Sverige får vi nöja oss med två Color Elexir Lipstick* samt en False Lash Effect Mascara*. Inte fel det heller. Är du ett Star Wars-fan måste du absolut lägga beslag på dessa.

Läppstiften kommer i Dark Berry och Gold och är, precis som namnen antyder, ett mörkt rödrosa samt ett guldigt läppstift som ger läpparna ett fint skimmer. Läppstiften har en elexir-formula som vårdar och mjukgör dina läppar med sheasmör, avocado och aloesmör samt antioxidanter som vitt te och vitamin E.

Sällskap får de av Max Factors storsäljande lösögonfranseffekt-mascara, False Lash Effect Mascara, som klätts om i en tillfällig Star Wars-design.

Max Factor x Star Wars (The Force Awakens 2015)

Max Factor x Star Wars (The Force Awakens 2015) Jedi Makeup

Jag gjorde en Jedi-inspirerad makeup med Gold Color Elixir Lipstick, False Lash Effect Mascara och Urban Decay Naked Smoky Palette.

Vad tycker du om Max Factors Star Wars-kollektion? Något du kommer lägga vantarna på?

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

11 reaktioner på ”Max Factor x Star Wars (The Force Awakens 2015)”

    1. Jag tycker att jag ganska ofta gör swatches, kanske inte på det traditionella sättet som många skönhetsbloggare gör det (utan mer på papper, ytor m.m). Men om det är något du vill se mer av kan jag absolut ordna det 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
25 Shares
Pin
Share
Tweet