Artikeln innehåller reklamlänkar

Makeup Revolution – Kreativt, bra & billigt smink!

Makeup Revolution

En ögonskuggspalett i form av en chokladkaka, flytande läppstift och en bakad bronzer i en hjärtask. Säg hej till Makeup Revolution! Det är ett innovativt brittiskt sminkmärke som lanserades i London 2014. Nu kommer det till Sverige och till brallis.se (samt till Brallis nya sminkbutik i Umeå).

Det som gör Makeup Revolution så speciellt är att de har kreativa och kvalitativa makeupprodukter till galet låga priser. Det är priser som man knappt tror är sanna. Ögonskuggspaletterna kostar till exempel från 69 kronor och läppglansen från 29 kronor.

Upptäck Makeup Revolution

I Heart Makeup Wonder Palette Death By ChocolateI Heart Makeup Wonder Palette Death By Chocolate

I love Makeup I Heart Chocolate

Alltså jag bara DÖR för denna ögonskuggspalett! Hur amazing är den inte? För det första är förpackningen en dröm för chokladälskaren. För det andra är det en perfekt mix av 16 snygga chokadinspirerade nyanser. För det tredje innehåller paletten både matta och skimriga ögonskuggor. För det fjärde är det bra med pigment. Och för det femte är priset på denna palett ynka 119 kronor. Snacka om ett kap! Detta är även ett grymt alternativ för dig som suktat efter Too Faced Chocolate Bar Palette (som går på dryg 600 kronor).

I Love Makeup I Heart Chocolate

I Heart Makeup Wonder Palette Death By ChocolateSummer of Love Triple Baked Bronzer

Summer of Love Triple Baked Bronzer

En superfin och skimrande bakad bronzer som är gjord i form av ett 3D-hjärta och förpackat i en söt ask.

Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray

Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray

Makeup Revolution Makeup Fixing Spray är en proffsig fixeringsspray som ska säkerställa att sminkningen sitter hela dagen. Den unika formulan skyddar sminket från värme, fukt, kyla och vind. Oavsett hur din hud reagerar på yttre förutsättningar ska din makeup bevaras perfekt i upp till 8 timmar.

Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray

Lipgloss Tube & Lip Lava

Makeup Revolution Lipgloss Tube

Lättapplicerat läppglans som tillför färg och lyster utan att kännas kladdig. Älskar de söta, godisaktiga, dofterna och den härliga formulan som glider lätt över läpparna. Att priset på Lipgloss Tube endast är 29 kronor går knappt att förstå.

 Lipgloss Tube

I Heart Makeup Lip Lava

Detta är en fierce läpprodukt! Lip Lava är ett läppstift i flytande form som är mjuk och lätt att använda, ger massor med färg och glans. Den långvariga formulan innehåller skyddande vitamin E.

I Heart Makeup Lip Lava

Vivid Baked Blusher

Makeup Revolution Baked Blusher

Melerade och högpigmenterade rouge med en naturligt mjuk effekt. Färgerna är lätta att bygga upp och ger en diskret hint av skimmer. Baked blusher finns i sex olika nyanser och är superfina att applicera både som rouge eller för att framhäva kindbenen.  Den lilatonade nyansen One for playing games är to die for!

Baked Blusher

Makeup Revolution Redemption Iconic Palette

Redemption Palette Iconic 2

En palett med 12 högpigmenterade ögonskuggor. Det finns både matta och pärlemorskimrande ögonskuggor att välja bland. Kort och gott en superfin palett till väldigt bra pris (79 kronor). Om jag skulle köpa en palett skulle jag dock satsa på chokladpaletten bara för att den är roligare.

Redemption Palette Iconic 2

Makeup Revolution

Jag gjorde en sminkning med chokladpaletten och det lila läppstiftet i dag. Du kan redan nu se en tjuvtitt på den på min Instagram (@adaras). Fler bilder på min sminkning dyker annars upp även här inom kort 🙂

Vad är dina tankar om Makeup Revolution? Något du provat på eller är sugen på att testa?

* I detta inlägg finns affiliatelänkar

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share