Artikeln innehåller reklamlänkar

Lush Alla hjärtans dag-kollektion 2015

Lush Alla Hjärtans Dag 2015

Vad sägs om hjärtformade bubbelbitar, skimrande pastellbubblor och söta dofter? Ja tack, säger jag. Lush Alla hjärtans-dag-kollektion får mig att smälta direkt!

Jag fick hem ett väldoftande paket från Lush här om dagen med flera spännande nyheter inför årets mest romantiska dag.

Lush Alla Hjärtans Dag 2015

Lush Prince Charming Shower Gel

Prince Charming Shower Gel

En röd duschgele som doftar fräscht av färsk granatäpplejuice och grapefruktolja. Prince Charming Shower Gel är dekokt av marshmallow och rättvisemärkt vaniljstång ger en lugnande effekt på huden, tillsammans med näringsrik mandelolja.

Lush Unicorn Horn Bubble Bar & Floating Flower Bath bomb

Unicorn Horn

Hur underbart namn har inte denna bubbelbit? Unicorn horn fyller badet med skimrande pastellfärgade bubblor och en doft av lavendel och neroliolja.

Floating Flower

Floating Flower är en badbomb som färgar vattnet i vackra nyanser. Den ska dessutom dofta som en trädgård fylld av jasminblomster.

Lush Heart Throb Bubbleroon & Cupid's Love Soap

Heart Throb Bubbleroon

En härlig bubbelbit gjord på ekologisk sheasmör som doftar supergott av blomman frangipani och rättvisemärkt vanilj absolut.

Cupid's Love Soap

En stor hjärtformad tvål med en superhärlig doft av bergamott, rosewood och kanellövsolja. Tvålen är full av färska ingredienser som fikon, passionsfruktjuice och soyayoghurt för att ge näring och mjuka upp huden. Inuti gömmer sig små vita hjärtan.

Lush The Kiss Lip Scrub

The Kiss Lip Scrub

Min absoluta favorit! The Kiss Lip Scrub är en bubbelgumrosa skrubb som doftar underbart och skonsamt peelar läpparna med strösocker. Skrubben innehåller även sheasmör och cupacuasmör som skyddar och återfuktar läpparna samt guaranafröpulver som ger läpparna lite extra plut.

Du hittar alla Alla hjärtans dag-nyheter HÄR.

Vad tycker du om Lush Alla hjärtans dag-nyheter? Något som lockar lite extra?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share