Artikeln innehåller reklamlänkar

L’Oréal La Vie En Rose Collection Exclusive 2015

L'oréal La Vie En Rose Collection Exclusive 2015

L’Oréal Paris följer upp förra årets Pure Reds-succé och lanserar nu ännu en lyxig kollektion skapad av några av världens mest ikoniska kvinnor. La Vie En Rose Collection Exclusive heter den nya kollektionen och handlar om rosa toner. Det är Jennifer Lopez, Blake Lively och Naomi Watts som står för inspirationen. En kvinna, en rosa nyans.

Vilken väljer du? 🙂

L’Oréal La Vie En Rose Collection Exclusive 2015

L'oréal La Vie En Rose Collection Exclusive 2015

La Vie En Rose Collection Exclusive är en limited edition-kollektion som består av tre läppstift och tre matchande nagellack. Läppstiften kommer i lyxiga matta hylsor med gulddetaljer och är något alldeles extra.

L'oréal La Vie En Rose - Blake Lively's Delicate Rose

Blake’s Delicate Rose

Jag tycker alla nyanser i kollektionen är superfina, men Blake Livelys är min absoluta favorit. En perfekt rosa färg som varken är för mycket eller för lite.

L'oréal La Vie En Rose - JLO's Delicate Rose

J Lo’s Delicate Rose

Jennifer Lopez står för den festligaste och mest vågade färgen, en läcker fuchsia-nyans.

L'oréal La Vie En Rose Collection Exclusive 2015 Naomi Watts

Naomi’s Delicate Rose

Naomi Watts nyans är en underbar nudefärg som passar vilken dag som helst.

L’Oréal Paris La Vie En Rose Collection Exclusive finns i butik från och med vecka 40 (nästa vecka ladies!) fram till vecka 43. Det rekommenderade priset är 59 kr för ett nagellack och 129 kr för ett läppstift.

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

9 reaktioner på ”L’Oréal La Vie En Rose Collection Exclusive 2015”

  1. Du tror nog inte på min “bekännelse”. Jag har aldrig använt smink av något slag och maken hävdar att han vill inte vara gift med en färghandel. Sanningen är nog den att allt passar en skönhet och inget misspryder en ful. Många ….

  2. Du tror nog inte på min “bekännelse”. Jag har aldrig använt smink av något slag och maken hävdar att han vill inte vara gift med en färghandel. Sanningen är nog den att allt passar en skönhet och inget misspryder en ful. Många ….

  3. Åh <3 så fina! Älskar blakes färger! Skulle så gärna vilja få tag i dessa men bor i en pytteliten stad så tveksamt om de får in dem här. Vet du nån webbutik där de säljs?

  4. Åh <3 så fina! Älskar blakes färger! Skulle så gärna vilja få tag i dessa men bor i en pytteliten stad så tveksamt om de får in dem här. Vet du nån webbutik där de säljs?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet