Artikeln innehåller reklamlänkar

Kiko Make Up Milano öppnar upp för Sverige

kiko-make-up-milano

Underbara nyheter för oss beautynistor! Det italienska smink- och hudvårdsvarumärket Kiko Make Up Milano öppnar nämligen nu upp sin webbshop för Sverige.

Kiko Make Up Milano är kända för att ha ett stort utbud av kvalitetsprodukter och är ett märke som vunnit skönhetsexperters hjärtan runt om i Europa. I sortimentet finns över 1 500 professionella makeup- och hudvårdsprodukter. Jag har fått chansen att prova fyra av dem och tror redan att jag hittat nya storfavoriter i badrummet.

  • Full Coverage Concealer – Detta är faktiskt en av de bästa concealers jag provat! ”01 Light” är en perfekt nyans för min ljusa hy, den har en underbar lätt formula som inte kladdar och, framförallt, sitter hela dagen!  Fungerar även perfekt för att ljusa upp området under ögonen.
  • Purifying Mask – En underbar rengörande ansiktsmask för kominerad och oljig hy. Den innehåller mikrosvampar och lera som ska reducera finnar och ta bort döda hudceller utan att torka ut huden.

kiko-make-up-milano-concealer

  • Definition Waterproof Eyeliner Jag har aldrig provat en eyeliner som sitter som denna! Den här eyelinern klarar tårar, regn och sitter som berget hela dagen och natten. Perfekt att använda vid festligare tillfällen eller när vädret inte är på topp. Ett måste är att ta bort den med remover för vattenfasta sminkprodukter.
  • Skin Trainer Eyes – Denna har jag inte provat än men serumet ska motverka mörka ringar under ögonen. Med tanke på hur bra de andra produkterna är har jag höga förväntningar på denna.

kiko-make-up-milano-eyeliner

Du kan spana in alla produkter från Kiko Make Up Milano på Kikocosmetics.com. Med koden IDAJOSEFIN14 får du dessutom 15 % rabatt på allt i webbshopen fram till 31 maj. Koden gäller på allt utom rea-produkter. ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share