Artikeln innehåller reklamlänkar

John Frieda Hairspray Collection

John Frieda Hairspray Collection

På jakt efter en bra hårspray mot frissigt hår? Spana in de turkosa sprayburkarna i John Frieda Hairspray Collection! Det är tre nya hårsprayer med närande keratin som motverkar jobbigt friss. Kollektionen består av tre olika hårsprayer för mjuk och flexibel stadga, en bra stadga och en långvarig stadga.

John Frieda Hairspray Collection

John Frieda Hairspray Collection

John Frieda Touchable Memory – Flexible hold
En perfekt hårspray när man vill ha en naturlig stadga och lätt kunna borsta igenom håret. Hårsprayen har värmeskyddande egenskaper och kan användas under stylingen liksom för att avsluta looken.

John Frieda Continuous Control – Firm hold
Fixerar flygigt hår och skyddar mot friss och fuktighet i upp till 24 timmar.

John Frieda Ultimate Fixation – Extra Strenght hold
En hårspray för ultimat och långvarig stadga som är perfekt för lockar och olika uppsättningar. Denna har dock killen beslagtagit så jag nöjer mig med att hålla lockar på plats med Firm hold.

john-frieda-hairspray_collection

Flexible hold brukar jag använda de dagar jag inte orkar göra något speciellt med håret. Då sätter jag oftast upp det i en hästsvans och sedan sprayar jag lite hårspray över för att eliminera så mycket friss som möjligt.

John Frieda 7 Days Volume

En annan kul nyhet från John Frieda i samma snygga turkosa förpackningsnyans är Luxurious Volume 7-Day Volume In-shower Treatment. Det är en semi-permanent behandling som boostar volymen och får håret att både se och kännas extra fylligt. 3-4 pump av gelen fördelas från rot till topp i duschen. Det får sitta i 3-5 minuter innan håret sköljs av. Det fungerar som så att den katajoniska (positivt laddade) gelen skapar ett nätverk av polymerer som lägger sig runt varje enskilt hårstrå för att skapa fyllighet och ge intryck av kraftigare hår. Resultatet håller i upp till en vecka beroende på hur ofta håret tvättas.

Luxurious Volume 7-Day Volume In-shower Treatment och hårsprayerna finns att köpa på exempelvis Åhléns för 129 kr/st. Mer information om produkterna finns på Johnfrieda.com.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share