Artikeln innehåller reklamlänkar

Spana in: IsaDoras färgsprakande sommarnyheter & makeuptrender

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss

Färgsprakande nagellack, knalliga läppstift, poppiga ögonskuggor och blåa fransar är helrätt i sommar. Låt dig inspireras av IsaDoras sommarkollektion och läckra nyheter som för tankarna till Amazonas färgfest (eller Jelly Beans och lollipops).

IsaDora bjöd in till ett supertrevligt event på Mister French i Stockholm för någon vecka sedan för att visa upp de senaste nyheterna. Och det är minst sagt spännande news!

Kolla bara på allt detta:

IsaDora Summer Make-up 2016: Tropical Paradise
Wonder Nail (79 kr/st) och Twist-up Gloss Stick (129 kr)

IsaDora Summer Makeup 2016: Tropical Paradise

I butik nu

Gillar du färg är detta kollektionen för dig! Här kan du frossa i Wonder Nail-lack i Papagayo Blue, Papaya, Tropical Fuchsia och Paradise Punch (hur härliga namn och färger?), liksom nya sommarfärger av Twist-up gloss stick.

Nyckelfärgerna är:
– Fiery Fuchsia
– Hot Coral
– Papaya
– Green Rainforest
– Blue Lagoon
– Papagayo Blue

Summer Make-up 2016: Tropical Paradise
Build-up Mascara Extra Volume 100% Waterproof Ocean Blue (139 kr), Eye Shadow Quartet Tropical Garden (139 kr), Perfect Contour Kajal Waterproof i Tropical Blue och Tropical Green (89 kr/st)

Till ögon och fransar hittar du en vattenfast blå mascara (woho!), en ögonskuggspalett i Tropical Garden och två supersnygga kajalpennor i en metallisk grön samt blå färg.

IsaDora Bronzing 2016
IsaDora Face Sculptor Bronzer i Natural Bronze och Medium Bronze (199 kr/st) och IsaDora Bronzing Shimmer Oil (159 kr)

Sunkissed Bronzing Make-up 2016

I butik vecka 20

Vad är en sommar utan lite solkysst glow? Ett skimrande och vårdande resultat fixar du med IsaDoras nya fina Bronzing Shimmer Oil som kan användas både för ansikte, kropp och hår. Är du ett fan av IsaDoras storsäljande Face Sculptur kan du nu även se fram emot två nya bronzer-färger.

IsaDora Bronzing Cushion Foundation
Isadora Nude Cushion Bronzer (249 kr)

IsaDora Bronzing Powder

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss
Jelly Pop Nail Gloss (79 kr/st)

IsaDora Summer 2016 - Event på Mister French

Jelly Pop Nail Gloss

I butik vecka 19

Hur yummie ser inte dessa lack ut? Jelly Pop Nail Gloss är lekfulla nagellack som ger en semitransparent finish med superglosseffekt. I kollektionen hittar du sockersöta nyanser som Jelly Bean, Lollipop, Pink Syrup, Ice Pop och Wine Gum som kan användas som de är eller lackas över ett vitt eller silvrigt lack för för en annan effekt.

IsaDora Strobing
Strobing Fluid Highlighter (159 kr), Strobing Highlighting Stick (129 kr) och Face Sculptor Strobing (199 kr)

Strobing Face Glow

I butik från vecka 25 på H&M och övriga butiker vecka 28.

En annan riktigt rolig nyhet vi kan se fram emot är strobing-produkter! Strobing har ju varit en nyckeltrend länge nu och passar perfekt nu till sommaren för extra lyster. Highlighta och förstärk delar av ansiktet där ljuset faller naturligt (som på kindbenen, på pannan, längs näsryggen och hakan). Som hjälp på traven lanserar IsaDora ett krämigt highlighting stick, en flytande highligter och Face Sculptor Strobing.

IsaDora Summer 2016 - Event på Mister French

IsaDora Insane Volume Mascara
Före och efter med IsaDora Insane Volume Mascara

IsaDora Insane Volume Lash Styler

I butik vecka 29

Sist men inte minst har vi även denna mascara-nyhet som inte bara ser helt amazing ut med sin metalliska rosa hylsa utan som även tycks ge en ”insane” volym. Kolla bara på före- och efter på bilden ovan. Wow!

IsaDora Insane Volume Mascara
IsaDora Insane Volume Mascara (169 kr)

Så detta är lite av vad IsaDora kommer bjuda på framöver. Jag blir så glad av att se alla färgsprakande färger och roliga produkter (till himla bra priser dessutom!). Ser särskilt fram emot att testa Strobing-produkterna, Insane-mascaran, de fina kajalpennorna och alla bronzing-produkter.

Vad tycker du om dessa nyheter? Något du blir sugen på att testa eller vill se mer av på min blogg? 🙂

Let's Get Tropical

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share