Artikeln innehåller reklamlänkar

IsaDora Mesmerizing Holiday Makeup 2014

IsaDora Mesmerizing Holiday Makeup 2014

Här är ett smakprov på IsaDoras jul- och nyårskollektion – IsaDora Mesmerizing Holiday Make-up 2014. Istället för klassiskt julrött bjuder kollektionen på färgstarka accenter i rosa, fuchsia, violett och plommon. Det matchas med nudefärger i champagne, diamant, guld och brunt.

IsaDora Mesmerizing Holiday Makeup 2014 – ett smakprov

IsaDora Mesmerizing Holiday Makeup 2014 IsaDora Mesmerizing Holiday Makeup 2014 - Swatches

IsaDora Eyeshadow Palette 63 Mesmerize

En ögonskuggspalett som går i härliga bruna toner med fyra skimriga och en mörkbrun, helmatt, ögonskugga. Ögonskuggan längst till vänster ger inte ifrån sig någon egentlig nyans utan är ett varmt, nudefärgat glitter. Finast är utan tvekan den champagnefärgade skuggan i mitten.

IsaDora Eyeshadow Palette 64 Magic Mauves

En superfin ögonskuggspalett med frostigt skimrande nyanser i silver, lila och plommon. Skuggorna behöver jobbas lite extra med för att synas men det är det värt – nyanserna är urläckra och kompletterar varandra bra!

IsaDora Mesmerizing Holiday Makeup 2014

IsaDora Wonder Nail

Kollektionen bjuder också på tre nya nagellack i antikguld (792 Vintage Gold), fuchsia (793 Passionate) och violett (794 Nuit). Fina va?

IsaDora Moisturizing Lip Gloss 47 Sparkling Fuchsia

Sparkling Fuchsia är ett snyggt semitransparent fuchsia-färgat lipgloss fullproppat med ett lila/blått glitter som ger glosset lite extra djup (och gör att läpparna ser lite extra fylliga ut).

IsaDora Nuit Eau de Toilette

IsaDora Nuit EdT Vaporisateur Spray

Mesmerizing Holiday Makeup introducerar även en ny doft – IsaDora Nuit. Det är, precis som namnet antyder, en kvällsdoft. Det är en orientalisk och blommig doft som har toppnoter av gröna blad och bergamott, hjärtnoter av jasmin och liljekonvalj samt basnoter av vanilj och tonka bean. Jag tycker det känns som en lightversion av The Body Shops ikoniska White Musk Smoky Rose. Doften är djup, sensuell och ”murrig”. En typisk kvällsdoft under vinterhalvåret!

Kort och gott måste jag säga att jag verkligen gillar IsaDoras vinterkollektion. Det är kul med variation till alla klassiska jul- och nyårsfärger. Jag älskar inslagen av fuchsia och tycker att det är riktigt snyggt tillsammans med de varma, eleganta nude-nyanserna. är Bäst är de snygga nagellacken och ögonskuggspaletten 64 Magic Mauves.

Vad tycker du om IsaDora Mesmerizing Holiday Makeup? Är den ”mesmerizing”?

*pressutskick

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share