Test: Isadora Face Sculptor

Test: Isadora Face Sculptor

IsaDora Face Sculptor

Bronzer, highlighter och rouge i ett. IsaDora Face Sculptor är en spännande nyhet på makeupfronten som hjälper en att framhäva sina bästa ansiktsdrag. Bronzer för att skulptera och definiera, highligher för att ljusa upp och betona samt rouge för att ge färg och liv åt kinderna.

Face Sculptor kommer i två kombinationer, en kall palett för kalla hudtoner/ljus hy (Cool Pink) och en varm palett för varma hudtoner (Warm Peach). Trots att jag har kall hy har jag totat fastnat för Warm Peach. Den persikorosa blushern i den paletten är bara för snygg! Den matta bronzern är också hur fin som helst och enkel att tona.

IsaDora Face Sculptor Till Face Sculptor lanseras Face Sculptor Blush Brush, en vinklad borste av mjukt syntetiskt borsthår. Efter att ha blivit ett Real Techniques-fan, tycker jag ändå att denna borste är helt okej.

Highlightern är väldigt intensiv och är superfin i ögonvrån och under ögonbrynen. Tråkigt nog är det de enda ställena jag kan använda den på. Jag applicerade highlighern ovanför kindbenen, längs käklinjen och i pannan men fick börja om med min bas igen. Alla mina problemområden framhävdes istället för mina “bästa ansiktsdrag”.

IsaDora Face Sculptor isadora_face_sculptorIsaDora Face Sculptor “Warm Peach” // Foto: Katarzyna Maciuszko

Pris:
Face Sculptor, 199 kr
Face Sculptor Blush Brush, 129 kr

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ (4 av 5)
– Väldigt prisvärd allt-i-ett produkt med snygga färger. Dock alldeles för skimrig highligher, den passar inte alls om man har problemområden.

*pressutskick

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

11 reaktioner på ”Test: Isadora Face Sculptor”

  1. hur ska man tänka när man ska välja vilken man ska köpa ? jag tänkte med att den ena är mer kall och den andra mer varm i färgerna

    1. Om du har en kall/ljus hudton så ska den kalla paletten passa bäst. Och om du har en varm hudton/mörkare hy ska den varmare passa bättre. Själv har jag en väldigt ljus hy, men tycker faktiskt att den varma är superfin att använda ändå. Föredrar till och med den 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet