Illustration till min personliga almanacka 2015

Illustration till min personliga almanacka 2015

Ida Josefin - Illustration

Nu har jag äntligen beställt ny egen personlig almanacka. Och för första gången får en illustration pryda omslaget. Jag gjorde denna lite hastigt i Illustrator samt med hjälp av vattenfärgspenslar i Photoshop. Vad tycks? 🙂

Psst! Glöm inte att du kan tävla om en personlig almanacka i dagens lucka.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

11 reaktioner på ”Illustration till min personliga almanacka 2015”

  1. Alltså, guuud vad snyggt! Slutar aldrig imponeras över hur duktig du är. Vare sig det gäller illustrationer, foto eller grafisk formgivning såsom layout, kollage, webbdesign m.m. Du är verkligen GRYM! 😀

  2. Det är bara att instämma i de kommentarer du fått. Jag lyfter på hatten för den eleganta framsidan. Många …

  3. Hej Ida! Vilka fantastiska teckningar du gjort! Jag fick själv en sådan rit-platta nu i julklapp men har ej hunnit använda den än. Vilka program ritar du i när du använder rit-plattan? Och skulle du någon gång kunna göra en speed paint och/eller en tutorial när du använder den? Jag tycker det ser väldigt svårt ut, men dina bilder är verkligen fantastiska!
    God fortsättning, mvh Zoe

  4. Hej Ida! Vilka fantastiska teckningar du gjort! Jag fick själv en sådan rit-platta nu i julklapp men har ej hunnit använda den än. Vilka program ritar du i när du använder rit-plattan? Och skulle du någon gång kunna göra en speed paint och/eller en tutorial när du använder den? Jag tycker det ser väldigt svårt ut, men dina bilder är verkligen fantastiska!
    God fortsättning, mvh Zoe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet