Mermaid Illustration - Color Book

Jag har precis gjort klart min tredje målarboksillustration till Personlig Almanacka. Jag har redan gjort en illustration på en fenixfågel (eld), en bevingad enhörning och älva (luft) och denna gång blev motivet ett fantasiväsen som trivs i vatten. Nämligen en sjöjungfru.

Illustration till målarbok - Sjöjungfru

Motivet har jag döpt till Mermaid Dreams. Vad tycker ni om resultatet? 🙂

 • den känns alldeles för plottrig på grund av att sjöjungfrun är så odetaljerad (ansiktet tex) men du är grym på att rita!

  • Tack! Jag har faktiskt gjort den extremt plottrig med flit så att det finns mycket att färglägga. Därför tyckte jag att det passade att sjöjungrun är lite mer ”clean”. Då har hon ändå möjlighet att hamna i fokus och vara en kontrast till bakgrunden 🙂

 • regni

  Ännu ett bevis på din teckningstalang. Många …

 • Men så otroligt duktig du är!

  • Tack så jättemycket 😀

 • Superfin! 🙂 Du är verkligen skicklig.

 • så fint! du e så duktig på att rita!

  • Tack så mycket Jenni 😀

 • Otroligt fint, hade vart super kul att färglägga dina bilder 🙂

  • Tack snälla! Vad roligt att höra 🙂