Illustration till målarbok: Mermaid Dreams

Illustration till målarbok: Mermaid Dreams

Mermaid Illustration - Color Book

Jag har precis gjort klart min tredje målarboksillustration till Personlig Almanacka. Jag har redan gjort en illustration på en fenixfågel (eld), en bevingad enhörning och älva (luft) och denna gång blev motivet ett fantasiväsen som trivs i vatten. Nämligen en sjöjungfru.

Illustration till målarbok - Sjöjungfru

Motivet har jag döpt till Mermaid Dreams. Vad tycker ni om resultatet? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”Illustration till målarbok: Mermaid Dreams”

    1. Tack! Jag har faktiskt gjort den extremt plottrig med flit så att det finns mycket att färglägga. Därför tyckte jag att det passade att sjöjungrun är lite mer “clean”. Då har hon ändå möjlighet att hamna i fokus och vara en kontrast till bakgrunden 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet