Artikeln innehåller reklamlänkar

Sommarnyheter från Idun Minerals: Sommardröm och Tuva

idun-minerals

Sommarens nyheter hos Idun Minerals är av det pressade slaget. Vi har, i och för sig, sett det transparenta pudret Tuva i en limited edition-kollektion tidigare men nu kommer den ingå i det permanenta sortimentet. Precis som den nya bronzern Sommardröm

Idun Minerals är mineralmakeup som har utvecklats i samarbete med den svenska forskaren, apotekaren och hudexperten Dr Marie Lodén. De milda formuleringarna har en lugnande effekt på huden och ger naturligt solskydd i form av mineraler. Något som också utmärker Idun Minerals är de vackra förpackningarna som pryds av gudinnan Idun från den fornnordiska mytologin. Det är den italienska designern Patrizia Gucci som står bakom de konstnärliga tolkningarna.

idun-minerals-sommar-2014

Idun Mineral bronzingpuder ”Sommardröm

Pressad lystergivande bronzer som är neutral i tonen. Ger ett naturligt resultat och täpper inte igen porerna. Pris: 259 kr.

Idun Minerals pressat puder ”Tuva

Transparent, pressat puder med oljeabsorberande egenskaper som mattar ner glansiga partier. Det är ett riktigt bra puder som hade varit perfekt att ha med i handväskan – om det hade följt med en puff. Pris: 259 kr.

idun_minerals
Dessa två godingar fick jag också med mig från IDUN Minerals pressevent:

Idun Minerals, läppstift “Hjortron”

Varmt nudefärgat läppstift med en underbar lättapplicerad konsistens. Tror mitt Norrlandshjärta bultar ännu mer för detta läppstift bara för att det heter hjortron. Pris: 189 kr.

Idun Minerals, mascara “Silfr”

Mascara med fransförlängande peptid som ger långa och separerade fransar. Innehåller naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter och har utvecklats med hänsyn till känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Pris: 199 kr.

Vad tycker du om produkterna? Något som lockar? 🙂 

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

8 reaktioner på ”Sommarnyheter från Idun Minerals: Sommardröm och Tuva”

 1. Hej!
  Bara älskar läppstiftet!!

  Jag har ett problem med min design, jag håller på att dela in inläggen och få mellanrum mellan dem. Men när jag gör det så blir det lixom genomskinligt mellan rubrik/tid och själva texten… Vet du hur jag ska göra?

  Kram Sandra

  1. Hej!
   Visst är det fint 😀
   Istället för att sätta en bakgrund runt varje element skulle jag sätta en div runt hela inläggsboxen. T.ex.

   eller något liknande. Då kan du bara sätta en bakgrund på den 🙂
   Kram

 2. Tycker pudret låter mycket spännande. Jag har fet hud och den blir det snabbt. Så om jag förstår rätt så mattar detta ner utan att ge färg? Så man tar det över när man behöver förbättra? Har du tips på några andra som passar för fet hud?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet