Artikeln innehåller reklamlänkar

Sommarnyheter från Idun Minerals: Sommardröm och Tuva

idun-minerals

Sommarens nyheter hos Idun Minerals är av det pressade slaget. Vi har, i och för sig, sett det transparenta pudret Tuva i en limited edition-kollektion tidigare men nu kommer den ingå i det permanenta sortimentet. Precis som den nya bronzern Sommardröm

Idun Minerals är mineralmakeup som har utvecklats i samarbete med den svenska forskaren, apotekaren och hudexperten Dr Marie Lodén. De milda formuleringarna har en lugnande effekt på huden och ger naturligt solskydd i form av mineraler. Något som också utmärker Idun Minerals är de vackra förpackningarna som pryds av gudinnan Idun från den fornnordiska mytologin. Det är den italienska designern Patrizia Gucci som står bakom de konstnärliga tolkningarna.

idun-minerals-sommar-2014

Idun Mineral bronzingpuder ”Sommardröm

Pressad lystergivande bronzer som är neutral i tonen. Ger ett naturligt resultat och täpper inte igen porerna. Pris: 259 kr.

Idun Minerals pressat puder ”Tuva

Transparent, pressat puder med oljeabsorberande egenskaper som mattar ner glansiga partier. Det är ett riktigt bra puder som hade varit perfekt att ha med i handväskan – om det hade följt med en puff. Pris: 259 kr.

idun_minerals
Dessa två godingar fick jag också med mig från IDUN Minerals pressevent:

Idun Minerals, läppstift ”Hjortron”

Varmt nudefärgat läppstift med en underbar lättapplicerad konsistens. Tror mitt Norrlandshjärta bultar ännu mer för detta läppstift bara för att det heter hjortron. Pris: 189 kr.

Idun Minerals, mascara ”Silfr”

Mascara med fransförlängande peptid som ger långa och separerade fransar. Innehåller naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter och har utvecklats med hänsyn till känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Pris: 199 kr.

Vad tycker du om produkterna? Något som lockar? 🙂 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share