Artikeln innehåller reklamlänkar

Idun Minerals Nagellack – Prisvänliga och lyxiga lackfavoriter!

Idun Minerals Nagellack

Täckande, glansiga, long-lasting, snabbtorkande och snygga svenska nagellack i lyxförpackningar. Det finns en massa anledningar till att älska Idun Minerals nagellack! 13 olika färger samt ett topplack och baslack lanserades i slutet av februari. Ni har redan sett den härliga nyansen Korall pryda mina naglar. Nu ser jag bara fram emot att testa fler nyanser, som fantastiska Marmor samt Rosenkvarts. Jag måste bara säga att jag tycker det är så himla kul att Idun Minerals lanserat nagellack. Det är ett av mina personliga favoritmärken när det kommer till smink och jag blev glatt överraskad av att se att de har samma höga kvalité på nagellacken.

Utöver den galet snygga förpackningen älskar framförallt de klassiska och fina nyanserna, den breda borsten som gör att det går snabbt och enkelt att applicera samt den tjocka och krämiga formulan. Bara ett lager är nästintill helt täckande! Något annat som är värt att nämna är att Idun Minerals nagellack innehåller vårdande ingredienser för naglarna. Som mineraler som förhindrar att naglarna skivar sig eller spricker, mandelolja som tillför fukt samt vitamin E som skyddar naglarna från fria radikaler.

Idun Minerals Nagellack

Idun Minerals Nagellack

Idun Minerals Nail Polish i nyanserna Marmor, Rosenkvarts, Granit, Korall & Jaspis.

Idun Minerals Nagellack

Hur snygga är inte förpackningar på en skala? Det är lätt en av de snyggaste nagellacksförpackningarna jag sett. Jag tycker till och med att designen slår Chanels klassiker 😉

Idun Minerals NagellackIdun Minerals Top Coat Metallic Flash Tattoos
På mina naglar Idun Minerals Korall

Idun Minerals nagellack kostar 89 kronor för 11/ml. Lacken finns att hitta på Apoteket samt på nätet, som till exempel på Lyko.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share