Artikeln innehåller reklamlänkar

Hemma hos bloggaren Linn Herbertsson

linn-herbertsson

Hon bor i hjärtat av Stockholm och har en lägenhet och garderob som du inte vill missa. Följ med in till fashionistan och bloggaren Linn Herbertsson

Jag var hemma hos Linn i maj för ett garderobsreportage till ADARAS Blogazine. Och wow vilket place! Linn är inte bara en fantastisk och jordnära tjej utan har en lägenhet som får mig att drömma om en öppen spis, högt tak och ordning och reda.

louis-vuitton-walletshemma-hos-linn-herbertsson

I en garderob i hallen hittar du finskorna fint upphängda. Trots att Linn älskar högklackat är favoriterna ett par låga loafers från Chanel. Till höger ser du hunden Charlie som chillar på mattan i vardagsrummet.

linn_herbertsson

Pricken över i:et i vardagsrummet är såklart eldstaden som används flitigt på vintern. Vid den vackra spegeln ligger böcker och några av Linns favorittidningar. Överraskande nog är det inte modetidningar som stilsäkra Linn helst läser utan tidningar som Filter med fördjupande reportage.

louis-vuitton-bag

Väskor för alla tillfällen!

louis-vuittongarderobsreportage-linn-herbertsson garderobsreportage

Ledordet i lägenheten är vitt, med undantag från de svarta möblerna i läshörnan. I köket strömmar ljuset in från balkongen med utsikt över det alltid pulserande Östermalm.

armcandy

En låda fullproppad med armcandy.

Vill du se mer av Linn Herbertssons lägenhet? Spana in sida 17-21 i ADARAS Blogazine #2! ♥

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share