Artikeln innehåller reklamlänkar

Glossybox November 2015: Christmas Countdown

Glossybox November 2015: Christmas Countdown

Glossybox vill med månadens specialdesignade glossie uppmuntra dig att njuta av nuet och fira den glammiga högtid som väntar. Sååå, vad sägs om en titt på innehållet?

Jag måste säga att jag är glatt överraskad. Jag menar, en ögon-roll-on som kostar närmare 400 kronor till ordinarie pris, en fin eyeliner från Make up Store och ett underbart ansiktsvatten från Naobay. För att nämna tre av fem produkter. Som pricken över i:et är boxen superfin och ett perfekt ”pynt” nu i juletider.

Glossybox November 2015: Christmas Countdown

Glossybox November 2015: Christmas Countdown

 • Naobay Calming Face Toner
  Ansiktsvatten från ekolyxmärket Naobay som lugnar och vårdar huden med extrakt från kamomill och sallatsspikblad. (149 kr/200 ml)
 • Grazette of Sweden Colour Shield Shampoo & Conditioner
  Färgbevarande hårvårdsprodukter med innovativa Spectra Shield Complex, stärkande keratin och naturligt mjukgörande bambu. (179 kr/200 ml & 179 kr/200 ml)
 • Make up Store Eye Pencil
  En supersnygg kajalpenna från Make up Store med en krämig konsistens. Jag fick den frostigt ljusblå nyansen Blue Lagoon. (140 kr/st)
 • Être Belle Cosmetics Golden Skin Caviar Eye Roll-on
  Utslätande och uppiggande ögon-roll-on.Den svalkande gelen ger maximalt med fukt och dämpar svullnader. Gold Caviar Complex och den aktiva ingrediensen pullulan gör området kring ögonen fastare med mer lyster (395 kr/15 ml)
 • Maybeauty The Incredible Face Gel
  Prov på en skonsam ansiktsgel som exfolierar huden. Fruktenzymer går in i huden och luckrar upp döda hudceller, fett och smuts. (249 kr/6-pack)

Glossybox November 2015: Christmas Countdown

Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Blev ni nöjda? 🙂

P.S Vill du också börja prenumerera på Glossybox? En prenumeration kostar 139 kr i månaden och går att beställa → här (adlink).

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share