Artikeln innehåller reklamlänkar

Som magi för håret: Ghd Advanced Split End Therapy!

Som magi för håret: Ghd Advanced Split End Therapy!

Ghd Advanced Split End Therapy

Herregud vilken bra hårprodukt! Prova bara att applicera Ghd Advanced Split End Therapy i handdukstorkat hår, föna och VOILÀ: du får glansigt och mjukt hår direkt (vilket även mina torra extensions kan intyga)!

Ghd Advanced Split End Therapy är en leave-in produkt som vårdar kluvna hårtoppar och ger ditt hår en mjuk känsla. Den innehåller en blandning av näringsrika ingredienser som aktiveras av värmen från en hårfön eller annat värmeverktyg. Använd leave-in produkten istället för balsam när det behövs (resultatet varar i upp till 5-10 tvättar).

Advanced Split End Therapy är sprillans ny och har redan blivit både hyllad och hypad. Linda Hallberg kallar det t.ex för en “Wow-produkt och jag kan inte annat än hålla med. Jag minns inte ens senaste gången mitt hår var så här glansigt, lättkammat och mjukt!

Advanced Split End Therapy
Advanced Split End Therapy är berikad med rött sjögräs som har en molekylstruktur som hjälper till att ge en stärkande känsla och en förslutande effekt.

Ghd Advanced Split End Therapy

Så använder du Ghd Advanced Split End Therapy

1. Schamponera och handdukstorka håret (använd inget balsam!)
2. Applicera en liten mängd av produkten jämnt över topparna.
3. Kamma igenom håret och föna det sedan i sektioner.
4. Styla sedan till valfri frisyr.

Ghd Advanced Split End Therapy

Ghd Advanced Split End Therapy finns att köpa för 349 kr på t.ex Eleven.

Ghd Advanced Split End Therapy

Jag kan helt enkelt bara säga: Detta är som magi för håret!

[rwp-review id=”0″]

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

2 reaktioner på ”Som <strong>magi</strong> för håret: Ghd Advanced Split End Therapy!”

  1. Åh jag vill också prova! Men sitter i juryn för årets hårprodukt i Daisy Beauty så känner att jag inte kan prova innan jag gått igenom dom! Kanske missar funktionen på dom produkterna då denna håller i 5 tvättar och påverkar!

    1. Åh jag sitter också i jurnyn för årets hårprodukt! Har redan bildat mig en uppfattning om alla produkter (hade testat flera tidigare) så därför kändes det säkert att testa denna nu precis innan deadline 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet