Före & efter: Lila ögonfransförlängning

Före & efter: Lila ögonfransförlängning

Lila ögonfransförlängning

Visste ni att man kan göra en ögonfransförlängning i färg? Det är precis vad jag har gjort i dag. Eller det är rättare sagt grymma Kasia på Snygga Naglar Nynäshamn som har gjort förlängningen på mig med en mix av lila, blåa och svarta fransar. Jag tycker resultatet blev hur tufft som helst. På avstånd ser mina fransar svarta ut, men i direkt solljus eller på väldigt nära avstånd skiftar fransarna i lila.

Lila ögonfransförlängning

Vad tycker ni lila fransar? Hot or not? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

14 reaktioner på ”Före & efter: Lila ögonfransförlängning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet