Artikeln innehåller reklamlänkar

En perfekt studentpresent till henne

En perfekt studentpresent till henne

Vit sminkspegel

Jag måste bara tipsa om Sminkspegels kampanj som jag hjälpt till att jobba med i dag inför studenten. Du har nämligen chansen att fynda den populära och bästsäljande sminkspegeln Chloe Classic White för 1 599 kr (ord. pris 1 800 kr).

Jag älskar min egna vita sminkspegel och tycker att detta är en klockren studentpresent eftersom det är något man kan glädjas åt varje dag. Spegeln ger inte bara optimalt sminkljus utan är också en riktigt snygg inredningsdetalj som livar upp vilket rum som helst med extra glamour och ljus. Du hittar spegeln → HÄR (kampanjen gäller fram till 31 maj).

Den somriga kampanjbilden fotade jag förresten i morse på drygt tio minuter. Det blev en spontan fotografering på kontorets halvfärdiga balkong. Tony balanserade sminkspegeln på en vit skiva på byggställningen medan vi höll en reflexskärm framför spegeln för att göra spegelreflektionen mer “ren” och ljusa upp skuggorna i det direkta solljuset 🙂

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

18 reaktioner på ”En perfekt studentpresent till henne”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet