En lördag i Bastuträsk

En lördag i Bastuträsk

Canada Goose Bastuträsk Bjurholm Canada Goose Bastuträsk Bjurholm Canada Goose OutfitBastuträsk Bjurholm

I dag har jag haft en underbar dag hos mormor och morfar i lilla Bastuträsk utanför Umeå. Vi började dagen med att käka frasiga våfflor och sedan gå en fotopromenad i kylan. Sedan har vi spelat sällskapsspel och bara haft det mysigt 🙂

Och bättre sent än aldrig – nu ska jag passa på att presentera vinnarna i de senaste luckorna i julkalendern. Vinnarna kontaktas via mejl, så håll utkik i inkorgen om du varit med och tävlat. ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

20 reaktioner på ”En lördag i Bastuträsk”

 1. Hej Ida! Jag fick själv en rit-platta nu i julklapp men har ej hunnit använda den än. Vilka program ritar du i när du använder rit-plattan? Och skulle du någon gång kunna göra en speed paint och/eller en tutorial när du använder den? Jag tycker det ser väldigt svårt ut, men dina bilder är verkligen fantastiska!
  God fortsättning, mvh Zoe

  1. Hej! Åh vad roligt 😀 Jag använder mest Photoshop och Illustrator. Jag känner mig dock själv fortfarande som en nybörjare, men jag kan absolut försöka göra speed paintings och tutorials ändå. Stort lycka till med ritplattan och god fortsättning 🙂
   Kram

 2. Hej Ida! Jag fick själv en rit-platta nu i julklapp men har ej hunnit använda den än. Vilka program ritar du i när du använder rit-plattan? Och skulle du någon gång kunna göra en speed paint och/eller en tutorial när du använder den? Jag tycker det ser väldigt svårt ut, men dina bilder är verkligen fantastiska!
  God fortsättning, mvh Zoe

 3. Alltid lika vackra bilder! Själv lyckas man aldrig ta något liknande 😉

  Lite nyfiken bara, hur ser du på all kritik som under de senaste åren riktats mot Canada Goose? De har ju främst fått kritik för hur “fjunen” i jackorna tagits fram, exempelvis genom att rycka gässen levande. Har du tänkt något på det, och hur står du generellt när det kommer till animaliska mode-produkter?

  Inget ont riktat mot dig! Tycker bara det är intressant att höra andras åsikter! Hoppas du får en bra fortsättning på jul-nyårs-veckan 🙂
  Kram

  1. Tack fina du! 😀
   Jag tycker såklart att det är otroligt hemskt och tråkigt. Nu har jag dock haft min jacka i flera år och kommer inte sluta använda den på grund av det. En varmare och skönare parkas får man leta efter … Men jag försöker, så gott det går, att tänka på både djur och natur när jag köper kläder 🙂
   Tack detsamma, god fortsättning! Stor kram

 4. Alltid lika vackra bilder! Själv lyckas man aldrig ta något liknande 😉

  Lite nyfiken bara, hur ser du på all kritik som under de senaste åren riktats mot Canada Goose? De har ju främst fått kritik för hur “fjunen” i jackorna tagits fram, exempelvis genom att rycka gässen levande. Har du tänkt något på det, och hur står du generellt när det kommer till animaliska mode-produkter?

  Inget ont riktat mot dig! Tycker bara det är intressant att höra andras åsikter! Hoppas du får en bra fortsättning på jul-nyårs-veckan 🙂
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet