Att göra chokladpops av klassiska Lindorkulor är lika enkelt som det låter och perfekt till årets adventsfika, glöggmingel eller julfirande.
Allt du behöver göra är att sätta en Lindorkula på toppen av ett grillspett och placera den i ett fint glas. Låt sedan gästerna dekorera popsen med kokos, nötter, snöflingor, glasyr eller varför inte ätbart guld? Självklart kan du också njuta av dem precis som de är.
DIY: Chokladpops av Lindor
Allt du behöver är:
- Lindor från Lindt (finns i dagligvaruhandeln – både i påse, ask och som lösvikt)
- Grillspett
- Eventuell dekoration
Så gör du:
1. Klä av en Lindorkula i valfri färg och sätt den på ett grillspett.
2. Dekorera genom att doppa Lindorkulan i smält choklad och strö på hackade nötter, strössel, krossade polkagrisar, kokos eller något annat gott. Ett lazy-tips från mig är annars att doppa chokladkulan i några sekunder i kokhett vatten och sedan strö på din garnering.
3. Ta da! Den mest enkla, snabbaste och godaste detaljen på julens glöggmingel är serverad.
Yummie! Detta är verkligen olagligt gott, speciellt chokladkulorna av vit choklad. ♥