Artikeln innehåller reklamlänkar

Diorshow 2015 – Lyxiga sommarnyheter från Dior

Diorshow - Sommarnyheter från Dior 2015

Röda läppar, en svart eyeliner och väldefinierade bryn. Det är en look som funkar året om och alltid är lika lyxigt elegant. Med Diorshow 2015 har Dior lanserat spännande nyheter som är perfekt för denna klassiska look. Låt oss ta en titt på några newbies! 🙂

Diorshow 2015

Diorshow - Sommarnyheter från Dior 2015

Diorshow Pro Liner Waterproof

Detta är en vattenfast eyeliner med en sned spets. Den sitter SJUKT bra! Jag brukar i vanliga fall bara kunna använd flytande eyeliners eller gel-eyeliners men denna satt hela dagen utan att kladda. Diorshow Pro Liner är även superfin att sudda ut för en sotad eyeliner-look.

Diorshow Brow Styler Gel

Denna ögonbrynsgelé kommer som en smart penna med en mascaraliknande applikator som gör det lätt och smidigt att forma brynen. Gelén håller bråkiga bryn på plats länge.

Diorshow mascara

En superkul nyhet för alla som älskar Diorshow mascara är att den nu kommer i en uppdaterad version. Förpackningen har ett ”air-lock wiper” som hindrar luft från att komma ner i mascratuben. Formulan har även uppdaterats med små mikrofiber som gör fransarna tjockare och fylligare med en fransförlängningseffekt. Jag älskar den tidigare versionen och kan inte annat än jubla om denna är ännu bättre.

Dior Addict Eau Fraîche

I doftväg har Dior fått tillskott av Dior Addict Fraîche, en elegant parfym med noter av bergamott, fresia, liljekonvalj och vit mysk. Den doftar väldigt somrigt och passar perfekt både dag och natt.

Diorshow - Sommarnyheter från Dior 2015

Rouge Dior Brilliant 999

Den klassiska looken blir såklart komplett med röda läppar. Detta röda gloss har ett snyggt skimmer och lång hållbarhet. Glosset innehåller faktiskt samma vax som i en läppenna. Den är lättapplicerad och får läpparna att kännas mjuka och återfuktade.

Nyheterna hittar du redan nu i butik på bland annat Kicks.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share