Annonssamarbete med Nescafé
Artikeln innehåller reklamlänkar

De 5 bästa Nescafé Dolce Gusto-kapslarna

Nescafé Dolce Gusto - de fem bästa kapslarna

Om du har köpt en kaffemaskin kan det vara svårt att veta vilka kapslar som är bäst. Nescafé Dolce Gusto har exempelvis över 40 olika kapslar att välja bland. 

Eftersom jag provat många och fått en hel del frågor om mina favoriter har jag gjort en topplista med mina favvisar här:

 • Nestea Lemon
  Uppfriskande och svalkande iste med väldigt mycket citronsmak. Det blir en härligt pampig känsla med skummet på toppen. I med några isbitar och sommarens godaste drink är fixad.
 • Zoégas Skånerost 
  Av alla kaffekapslar jag provat är Skånerost både min och killens absoluta favorit. Jag älskar att börja dagen med en kopp kraftig mörkrost. Det tar mindre än en minut att fixa, man piggnar till och resultatet blir bättre än på café (inget aprilskämt!).
 • Chai Tea Latte
  Om du, som jag, älskar chai latte så är detta ett måste. Detta är en lyxig blandning av orientaliska kryddor och skummad mjölk. Perfekt att lyxa till det med någon gång ibland.
 • Grande Intenso 
  Även om Skånerost är bäst så är det kul att ha en kaffesmak att variera med. Grande Intenso kommer på en solklar andraplats på kaffetoppen.
 • Choco Caramel 
  Choco Caramel är krämig varm choklad toppad med mjölkskum och en lätt arom av kolasås. Den påminner om dumlekola och är olagligt god. Det är en riktig kaloribomb men något som är lyxigt att bjuda på eller njuta av någon gång ibland.

Nescafé Dolce Gusto - de fem bästa kapslarna

Vilken kapselsort skulle du helst vilja smaka? 🙂 

Psst! Glöm inte att du har 300 kr i rabatt på valfri Nescafé Dolce Gusto-maskin med koden ”47KJAJG3FEL4”. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share