Artikeln innehåller reklamlänkar

Daisy Beauty Rom 2016 – Se vloggen från en magisk helg!

Daisy Beauty Rom 2016 – Se vloggen från en magisk helg!

A weekend in Rome - Daisy Beauty Rom 2016Följ med mig till Rom och en skönhetskonferens med Daisy Beauty! Efter mycket om och men med ett otroligt segt redigeringsprogram är jag nu så glad att äntligen kunna ladda upp denna video.

Jag hoppas att jag kan förmedla helgens, konferensens och stadens härliga stämning. Som ni förstår längtar jag redan tillbaka till Rom. Det var en stad som haffade mitt hjärta vid första ögonkastet.

Psst! Prenumererar gärna på min Youtubekanal (jag ska bli bättre på att uppdatera)! Och säg gärna till om ni vill se några speciella videos framöver 🙂

Puss

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet