Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit: Crochet trim dress & holographic boots

Crochet trim dressHolographic bootsCrochet trim dressCrochet trim dressUgglehalsband Crocheted trim dressHolographic bootsOutfit med hatt

Klänning, Oasap // Ugglehalsband, Alexinn // Bikerjacka, Belle Shoes // Hatt, NLY  // Solglasögon & Holographic boots, Boohoo

Hello mina fina! Äntligen måndag, eller vad säger ni? Jag har ovanligt mycket energi i dag och känner mig så peppad på ännu en härlig höstvecka och alla spännande saker som kommer. Kanske beror det lite på att Kasia och Pawel käkade halv åtta-middag hos oss i går (ny söndagstradition!) och att kvällens stora samtalsämne var vår kommande USA-resa. Vi har äntligen börjat kolla på resor till Los Angeles och planerar att boka flygresan inom kort. Då kan nedräkningen börja på riktigt. Vi måste bara klura ut vart vår resa ska leda oss och från vilken stad vi ska åka hem. Vi planerar att vara borta i 3-4 veckor så förhoppningsvis hinner vi se mycket (min önskelista på sevärdheter är lång).

Ännu mer måndagspepp blev jag klockan 08.00 i morse när jag var i Kasias salong på Snygga Naglar Nynäshamn. Det är alltid lika roligt att fixa naglarna och jag lämnar alltid salongen med ett stort leende. Vänta bara tills ni får se mina nya gelenaglar! De är såååå snygga 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share